Προς το περιεχόμενο

nuendo 2.whats goin on?!?!


djObiwan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σαν καινούριος στο nuendo και λίγο βιαστικός γιατί ακόμα δεν έχω τελειώσει το guide που εχω θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.κανοντας import πχ ενα kick pattern το οποιο εχει tempo 80bmp και αφου πατησω Ctrl+T για να φτιαξω το τεμπο,η λουπα δεν "καθεται" καλα ετσι ωστε να παιζει σθνεχομενα.ελπιζω να γινομαι κατανοητις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος, αναφεροντας το ειδος της καρτας που εχεις, ποιο VST χρησιμοποιεις ( εκτος αν ειναι λουπα audio που θα σου πω παρακατω καποια αιτια που μπορει να γινεται αυτο ) και αν γενικα η καρτα παρουσιαζει latency μεταξυ της μπαρας midi και του ηχου που ακους.

Εαν εισαγεις μια audio loop, τοτε πρωτα θα πρεπει να αλλαξεις το tempo και μετα να την εισαγεις. Επισης, κανοντας διπλο κλικ στο audio αρχειο, θα πρεπει να προσεξεις αν η λουπα ειναι σωστη. Πολλες φορες, εχουμε την εντυπωση οτι η λουπα μας ειναι κομμενη σωστα, τοσο στην αρχη, οσο και στο τελος. Ομως, συνηθως αυτη την διαδικασια την κανουμε με μικρη αναλυση, με αποτελεσμα να χανουμε αυτα τα λιγα msec που κανουν τη διαφορα. Για να μπορεσεις να το αποφευγεις αυτο, αφου ανοιξεις το wave στο ξεχωριστο παραθυρο ( με το διπλο κλικ πανω του ), πηγαινε στην αρχη του αρχειου, και κανε zoom. Αυτο θα αυξησει την αναλυση της κυματομορφης, και θα δεις αν ειναι κομμενη καλα στην αρχη ( ακομα και ενα μικρο κενο, κανει τη διαφορα ). Το ιδιο κανεις και με το τελος. Στη συνεχεια, κανε Copy Paste το αρχειο αυτο ( αναλογα με το ποσα μετρα καλυπτει..συνηθως θα ειναι πολλαπλασια του 2 ), μετακινωντας προσεκτικα τη μπαρα ( ή τη καθετη γραμμη, οπως θες πες την ), στην αρχη καθε νεου μετρου που θελεις να πεσει η λουπα.

Τελος, πολλες φορες, μπορει να ειναι η λουπα σε 3/4 και εμεις να εχουμε τον μετρονομο στα 4/4. Λογικο ειναι να γινεται λαθος.

Σου προτεινω, αφου δουλευεις με λουπες audio, να παρεις το Recycle, στο οποιο μπορεις να δουλεψεις ανετα τις λουπες. Βεβαια υπαρχει και η λυση του Wavelab, που ομως κανεις ακριβως την ιδια δουλεια που θα εκανες στο audio editor του nuendo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σευχαριστω για την βοηθεια.

προς το παρον εχω ον μπορντ καρτα ηχου(πλησιζει ο φεβρουαριος και η αγορα καρτας ηχου...).η λουπα μου ειναι σιγουρα σωστα κομμενη.

δουλευω το...αγαπημενο μου ασιντ 5.ειναι πολυ ευχρηστο και το δουλευω απο την 3η εκδοση αλλα ειπα να δοκιμασω κι αλλα πραγματα τα οποια μπορει να με εξυπηρετουν καλυτερα.

 

whitenoise , τι λεει ρε καλα εσαι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου