Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σειρα συνδεσης πεταλιερας ενισχυτη και πεταλιων


grt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σε ολους.εχω εναν αρχαιο marshall valvestate 30w-μια πεταλιερα zoom-το cs3 boss-wah bad horsie-και το loop station boss.τα εχω βαλει με σειρα marshall-ls-wah-cs3-zoom-guitar.οταν παταω wah ο ηχος δυναμωνη απο μονος του.εβαλα το wah μετα την zoom αλλα ο marshall κανει τρελα παρασιτα ???.ηχο παιρνω απο την zoom τον marshall τον εχω για ηχειο.περιμενω προτασεις για σωστη συνδεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δοκιμασα και τα 2.και στισ 2 περιπτωσεις το cs3 δεν δουλευει σωστα και ο θορυβος απο τον ενισχυτη συνεχιζει να υπαρχει.το cs3 δουλευει μονο πριν την zoom.με marshall-ls-cs3-zoom-guitar δεν εχω προβλημα.οταν βαλω το wah ξεκιναει το προβλημα.επισησ στον marshall υπαρχη μια εξοδος line out.δεν ξερω μηπως μπορει να χρησιμευσει σε κατι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο θορυβος ειναι σαν και αυτο το μικρο που κανουν οι ενισχυτες οταν σταματασ να παιζεισ αλλα πολλυ πιο δυνατοσ.στην αρχη το ειχα και με το cs3 αλλα μολισ κατεβασα το level εστρωσε.η παραμορφοση δεν νομιζω να φταιει γιατι θα το εκανε και πριν βαλω το wah.δεν ξερω αν θα βοηθησει αλλα οταν κλεινω το volume τισ κιθαρας ο θορυβοσ συνεχιζει.μονο οταν κλησω το volume απο το expression petal τισ πεταλιερασ σταματαει.οσο για την γιωση δεν εχω ιδεα.πωσ μπορω να το δω αυτο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπων.συνδεσα marshall-ls-cs3-zoom-wah-guitar αλλα στο wah εβαλα μπαταρια αντι για το 1σποτ.ολα καλα ο θορυβοσ μειωθηκε ;D.τι να εφταιγε τελικα ??? ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου