Προς το περιεχόμενο

Μαγνήτες για μπράτσο maple


Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ειναι μαπα μαγνητες, ειναι εξαιρετικοι noiseless μαγνητες(και στο λεει ενας θιασωτης των πραγματικων μονων) αν και εχω 2 vintage strats η am dlx που επισης εχω εχει γινει η "my to go strat".

 

πολυς κοσμος τους μπερδευει με τους Fender Noiseless που ειναι οντως τραγικοι,οι  SCN  ομως ειναι "παιδια" του γερο Μπιλ (Bill Lawrence) & ως τετοια απλα σκοτωνουν. ;)

 

SCN σημαινει "Samarium Cobalt Noiseless" που αντιστοιχους εχουν τα US Deluxe Jazz μπασα, η καμια σχεση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Exω δεί σε διάφορα sites όπως τη seymour  που λέει ότι κάποιοι μαγνήτες παίζουν καλύτερα σε rosewood ταστιέρα επίσεις όπως και οι texas specials.

Για ποιό λόγο δεν θα ακούγονταν καλά σε μια maple?

Ποιούς προτείνετε για strato σε maple ταστιέρα?

 

Tώρα μας γαμ**σες κολλητέ!  ;D  ;D

Η στράτ μου ΑΚΡΙΒΩΣ αυτούς τους μαγνήτες-SD Pearly Gates plus και 2 Texas Special- έχει! (Mιλάμε για την 50th anniversary lonestar stratocaster) και η ταστιέρα της είναι καρα-maple...διαβάζω με προσοχή το θρέντ λοιπόν...ας καταθέσω και εγώ τις απόψεις μου

 

-όσον αφορά τους texas special, θα πω ότι ακούγονται απλά φανταστικοί (τουλάχιστον στα αυτιά μου). Σε αυτό μάλλον συμφωνεί μεταξύ των άλλων και ο κολλητός μου ο Άντριαν που παίζει στους Maiden (στις strat του οι οποίες έχουν maple ταστιέρα).  :D

 

-όσον αφορά τον Seymour Duncan, η αλήθεια είναι ότι ίσως και να τον περίμενα λίγο πιο τσίτα στα γκάζια...τώρα μου βάλατε ψύλλους στα αυτιά : το συγκεκριμένο μοντέλο (lonestar) βγαίνει μόνο σε μεξικάνικο πλέον, και μόνο με rosewood ταστιέρα...λές??

 

Πάντως γενικά για τους texas δεν νομίζω να ισχύει αυτό, καθώς μοντέλα fender με maple ταστιέρα και texas special μαγνήτες κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, όπως οι καινούργιες american special και πολλές από την μεξικάνικη deluxe σειρά.

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δηλαδη εγω που εχω μια ελαφρια swamp ash και maple ταστιερα  τι humbuckers πρεπει να βαλω ? παιζω σε marshall 800 , heavy blues , hard rock , metal .

Δεν θα ακουσω ουτε τον μπαρμπα Seymour ουτε τον μπαρμπα Larry , θα ακουσω εσας ! για πειτε

 

Εσύ να πάς σε P-Rails SD να σε δεί ο Θεός.......

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου