Προς το περιεχόμενο

CAKEWALK


NKLEON

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητε φιλε,θα ημουν ευγνωμων αν μου ελυνες καποιε αποριες.Το προγραμμα ειναι φοβερο. Προς το παρον, κανω import backin track,και γραφω.

Τωρα θα αρχισω εγγραφες τραγουδια μου,φωνη κιθαρα. Ειδα πως παιρνω ηχους κιθαρας απο το προγραμμα. Εχω δυο ερωτησεις 1.Μπορω να γραψω ξεχωριστα φνες ,οργανα, και πως . Και 2. Τα ενσωματωμενα ντραμς και πιανο που εχει ειναι εγκατεστημενα? Πως μπορω να τα προσθεσω σενα τραγουδι. Οτι μπορεις μου απαντας.

Σ,ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού έχεις συνδέσει την εξωτερική κάρτα ήχου στο πρόγραμμα, και έχεις βάλει ένα μικρόφωνο πάνω της, τότε ξεκινάς να ηχογραφείς ο,τι θέλεις. Όσες φωνές θέλεις και όσες κιθάρες θέλεις σε ένα κομμάτι.

Κάνεις import audio track, πατάς το κοκκινο κουμπάκι (record) πάνω στο κανάλι και είσαι έτοιμος για εγγραφές. Γράφεις πάνω στον μετρονόμο, που έχεις ορίσει. Άρα, όσα κανάλια και να γράψεις, θα τα γράψεις πάνω στον μετρονόμο. Άρα, θα είναι και συγχρονισμένα...

 

Ενσωματωμένα τύμπανα έχει, όπως και μπάσο και κάποιους ήχους από πιάνο. Μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις κάνοντας import instrument, και μετά επιλέγεις το vst που θέλεις. Καλό είναι να υπάρχει ένα μικρό Midi keyboard.

 

Ξεκίνα με αυτά τα βασικά, και ο,τι συγκεκριμένη απορία έχεις, εδώ είμαστε.

 

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου