Προς το περιεχόμενο

Τερμα και η κυκλοφορια του ελληνικού Computer Music!


stratigos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το επαιρνα το εν λογω περιοδικο πολυ συχνα.Μου αρεσε.Απο το Σεπτεμβρη που λετε δεν μπορουσα να το βρω.Παρα μονο μια φορα που τελικα ηταν 2 παλιοτερα τευχη σε προσφορα , με τιμη δηλαδη οσο εκανε ενα computer music.Ρωτησα εχθες σε 10 περιπτερα και τιποτα.Ολοι μου ελεγαν πως το φερνουν αλλα ειχε τελειωσει.Παιρνω και εγω πριν απο λιγο στην εταιρια που το εκδιδει (compupress) και μου ειπαν πως εχει σταματησει η κυκλοφορια του.Κριμα δυστυχως.Αλλα στην ελλαδα ολα εχουν το τελος τους ;)

 

Παλι καλα βρισκουμε και κανα ξενο ;D

Ουτος η αλλος μεταφρασμενο το ξενο computer music ηταν το ελληνικο, αλλα αυτο δεν εχει να κανει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμαν τι γινεται ρε γαμωτο σε αυτη τη χωρα αντι να παμε μπροστα παμε πισω :(

 

κυκλοφορουσε και ενα περιοδικο της προκοπης και το κοψανε και αυτο

γι αυτο δεν μπορουσα να το βρω πουθενα και γω που νομιζα οτι ηταν θεμα του περιπτερα γιατι δεν πουλαγε.....

 

πολυ κριμα  :( :( :(

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να παραγγείλεις και με χρεωστική (αντί για πιστωτική). Επέλεξε μετά το "Buy Subscription" το overseas αν θυμάμαι καλά, για να σου βγάλει επιλογή για Ευρώπη. Νομίζω ότι το κόστος είναι 65 λίρες για 13 τεύχη, 5 λίρες το τεύχος δηλαδή (συμπεριλαμβάνονται τα ταχυδρομικά με air mail)

 

Στο ίδιο site μπορείς να παραγγείλεις και μεμονωμένα προηγούμενα τεύχη.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...ή μπορείς να κάνεις απλά αυτό που κάνω εγώ (και αρκετοί άλλοι): αν έχεις την τύχη να βρίσκεσαι σε κάποιο αστικό κέντρο που φέρνουν ξένο τύπο, κοιτάς όλα τα περιοδικά του μήνα και σύμφωνα με την ύλη που διαφημίζουν στο εξώφυλλό τους και με ένα μικρό ξεφύλλισμα παίρνεις αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο, είτε είναι το Computer Music, είτε το Sound On Sound, είτε το Future Music, είτε το Guitar Buyer, είτε το Guitarist κλπ. Mπορεί επίσης να μην με ενδιαφέρει κανένα (όπως συχνά συμβαίνει), οπότε δεν προχωράω και σε καμία αγορά.

 

Το περιοδικό που λέτε στην ελληνική έκδοση δεν το είχα πάρει ποτέ... Ίσως η παύση της κυκλοφορίας του να σημαίνει πως οι λίγοι Έλληνες αναγνώστες αποφάσισαν να στραφούν στην πληροφόρηση μέσω ίντερνετ (συνηθισμένο φαινόμενο που απειλεί όλα τα έντυπα μέσα) ή στα αντίστοιχα ξένα περιοδικά.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα ναι και αυτο γινεται στην αθηνα ειμαι.Το sound on sound το ειχα παρει μια δυο φορες.Ερχεται και το computer music το ξενο εδω?Γιατι επαιρνα το ελληνικο και δεν το ειχα προσεξει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου