Προς το περιεχόμενο

ROCK φωνητικά


gmoll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποια σχολή,ωδείο η έστω ξέρει κάποιον που να διδάσκει φωνητική για το συγκεκριμένο είδος?Έψαξα στο internet και βρήκα διάφορες μεθόδους άνευ διδασκάλου (dvd,cd etc..),ωστόσο δεν νομίζω οτι είναι η καλύτερη επιλογή..Από την άλλη ούτε θέλω να τραγουδήσω οπερέτες,ούτε Μητσιά,Νταλάρα..και να σπαταλάω το χρόνο μου και τα λεφτά μου σε κάτι που δεν με ενδιαφέρει.

If the house is rocking,don't bother knocking...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Μουσικές Σχολές , Ωδεία και καθηγητές με ιδιαίτερα μαθήματα υπάρχουν πάρα πολλά και αξιόλογα που μπορείς να κάνεις καλά τα μαθήματα σου, εγώ θεωρώ πολύ βασικό στον να πετυχεις δάσκαλο-α με καλή μεταδοτικότητα της φωνητικής τέχνης, άσχετα από ποιον χώρο προέρχεται. Αν ο σκοπός σου είναι τα ροκ φωνητικά μην σε τρομάζουν τα ωδεία με κλασικό τραγούδι ή άριες , jazz , έντεχνο, παραδοσιακό, ή βυζαντινό, όλα είναι χρήσιμα και τα προσαρμόζεις στο μουσικό ύφος που θέλεις.

Η φωνητική τέχνη που προσφέρουν όλοι, στηρίζεται στο να αποκτήσουμε μεγάλη έκταση στην φωνή μας, να είμαστε σωστοί τονικά, να έχουμε σωστές αναπνοές, σωστή στήριξη της φωνής με τους διαφραγματικούς μιες, σωστή τοποθέτηση στα αντηχεία, σωστή άρθρωση κά.. με λίγα λόγια να κατανοήσουμε την φωνητική τέχνη και να την χρησιμοποιήσουμε στο αγαπημένο μουσικό ύφος που θέλουμε.

Τώρα αν είσαι τυχερός και βρείς δάσκαλο που προσφέρει τα παραπάνω και στο ρεπερτόριο του έχει φωνές ροκ για εξάσκηση στο τραγούδι, ακόμα καλύτερα. Σε περίπτωση που δεν βρίσκεις δάσκαλο με ροκ ρεπερτόριο ψάξε για καραοκε και να προσαρμόζεις μόνος σου ή και με την βοήθεια του δάσκαλου-ας όλα αυτά που θα έχεις μάθει, ακόμα έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποια cd player που αφαιρούν την φωνή από τα τραγούδια που θέλεις, με λίγο ψάξιμο θα τα βρείς στο εμπόριο.

 

εγώ αυτά εχω καταλάβει που πριν λίγα χρόνια ψαχνόμουν στα περί φωνής την πραγματική άκρη για εκπαίδευση και στο τι σου κάνει θα το βρείς μόνος σου μέσα από δοκιμές και γνωρίζοντας διαφορετικούς δασκάλους-ες

ώστε να βρείς τι σου κάνει.

πάντως μην πιστεύεις ότι θα σου προσφέρει κάποιος δάσκαλος την ροκ μπάντα ως εξάσκηση, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρείς μια ροκ μπάντα που είναι στις αρχές της ώστε να μπορείς να κάνεις τις πρόβες σου και να έχεις επαφή με τον μουσικό χώρο που θέλεις.

 

αυτά, ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου