Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη Ταστων


nikos17m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με 2 λίμες μπορείς να κάνεις την δουλεία σου, μια μεγάλη με ψιλά δόντια για το τρίψιμο και μια μικρή για το στρογγύλευμα. Κάτι σαν αυτές: http://www.dick.biz/dick/product/704999/detail.jsf

 

Η μικρή θα πρέπει από την μια (στενή) πλευρά να μην έχει κόψη για να μην πληγώσεις την ταστιέρα. Την μεγάλη θα την κοιτάξεις στο φως με κλειστό το μάτι, όπως κάνεις με την κιθάρα να δεις αν έχει σκεβρώσει. Θα πρέπει να είναι όσο πιο ίσια γίνεται. Οι καλλίτερες είναι οι nicholson, άμα τις προσέχεις, δεν ιδρώνεις και τέτοια θα τις έχεις μια ζωή. Άμα είσαι Αθήνα κάνε μια βόλτα στην Αθηνάς που πουλάνε εργαλεία και θα βρεις. 

 

Ένα μικρό σφυράκι σαν αυτά που έχουν οι τσαγκάρηδες, ένα μεγάλο κόφτη για να κόψεις το τάστο που εξέχει. Με τις ίδιες λίμες μπορείς να κάνεις και το φάλτσο τους. Μια ταινία για να καλύψεις την ταστιέρα και γυαλόχαρτα από 400 έως 2000 νούμερο για να διώξεις τις γραμμές από την λίμα. Κανονικά θες και κάτι όπως πχ ένα σεγάτσο για να καθαρίσεις τα χαράγματα πριν περάσεις τα τάστα γιατί δεν θα κάτσουν καλά.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

με λίγα λόγια....ξέχασέ το.

 

 

πήγαινε σε μάστορα.....πόσες φορές θα αλλάξεις τάστα για να πάρεις όλο αυτό τον εξοπλισμό.

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια δεν θελω να κανω και την τρομερη δουλεια απλως θελω να το παλεψω και ουτε ειμαι προθυμος να καταστερψω καπια απο τις κιθαρες μου ολα θα γινουν σε εκεινο το μανικι της photo.Θα παρω ενα κιτ που εχει ο stew στα 130 ευρω το εχει μαζι με Instructional dvd και αν δω οτι κανω δουλεια τοτε ισως κανω και την επι που προανεφερα σε καμια αλλη περιπτωση δεν θα πειραξω αλλη κιθαρα.Επισης μενω Θεσσαλονικη μπορω να βρω καπια εργαλεια απο εδω?Ξερετε καποιο μαγαζι που εχει?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν παρεις απο stewmac αυτο που λες  προσεξες οτι ειναι αμερικη? Στο ποσο των 130 ευρω που λες το κιτ οτι κανει προσθεσε και κανα 200-230 ευρω τελωνειο που θα πληρωσεις 1000 τις εκατο οταν εισαχθει στην ελλαδα. Οποτε εχουμε και λεμε 130 ευρω το κιτ συν 20 ευρω μεταφορικα συν 200 ευρω δασμοι τελωνειου. Συνολο 350 ευρω. Συμφερει? Εκ πειρας στο λεω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το στειλει με usps τα εξοδα εκτελωνισμου ειναι 6 ευρω + φορους και δασμους 25% τα 200-230 ευρω απο που τα εβγαλες?Αυτο που λες δεν στεκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι οπως τα λες ειναι ;D ;D ;D. Ρε συ φιλε εχω παρει απο stew mac και απο αμερικα γενικως σου λεω οτι με οτι και να στο στειλει το καταστημα κοβει αποδειξη. Ολα τα δεματα απο αλλοδαπια περνανε απο τελωνεις και φαρισεους. Ειται με courier ειτε με usps. Oταν θα περναει βλεπουν το παραστατικο μιας και αυτο θα σε προδωσει στεγνα! Εφοσων ειναι επιχηρηση απο εκει που αγοραζεις ειναι υποχρεωμενοι απο το νομο να σου κοψουν αναλυτικη αποδειξη με το τι πηρες. Οτιδηποτε αλλο και να τους ζητησεις να σου κανουν με την αποδειξη απο εκει ξεχασε το διοτι θα αρνηθουν να δεχτουν την παραγγελια σου. Τωρα αν ειναι μεχρι 50 δολλαρια που ειναι free ολα τ αλλα παιρνουν φοροι και δασμοι. Εαν το εκτελωνησεις εσυ γλυτωνεις 80 ευρω. Τ αλλα τα πληρωνεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. τωρα το ποσο θα σε χρεωσουν ειναι στην επιλογη του τελωνη αφου χρεωνουν οσα θελουν μιας και δεν ελεγχονται απο πουθενα. Αλλα και να το εκτελωνησεις εσυ παλι θα βλαστημησεις την ωρα και την στιγμη που πατησες το ποδι σου στο αεροδρομιο. Εχω εκτελωνησει μια φορα και ασε..... Απο τις 9 το πρωι τελειωσα 5 το απογευμα παρακαλω!! Χαρτια παραχαρτια 10 χιλιομετρα πανω κατω και καμποσα νευρα αφου οι υπαλληλοι ειναι οι κλασσικοι του δημοσιου. Αυτα και εσυ ξερεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μόνο αν πας και τα εκτελωνίσεις εσυ, θα γλυτώσεις 80€.

 

αλλιώς ότι λέει ο φίλος παραπάνω.

 

+1000 αλλα επειδη το χα κανει στο παρελθον να παω εγω να εκτελωνισω κατι πραγματα ειναι αρκετο ζωρι, τρως κανα 2ωρο στο αεροδρομιο, και πας περαδωθε σαν τον μακακα...

αλλα 80 ευρω δεν τα αξιζει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια οταν ερχετε το δεμα με usps αναλαμβανει ο ελτα, τα εξοδα εκτελωνισμου ειναι 6 ευρω οπως ειπα πιο πανω και 25% φοροι και δασμοι επιπλεον απο την αξια του προιοντος μαζι με τα μεταφορικα.Δεν μπορει ο τελωνιακος να χρεωσει οτι θελει απο την στιγμη που εχει τιμολογιο αυτο που θα παρω εχω παραγγηλει απο εξω και ξερω πως ειναι μαλλον τα δικα σας σας δεματα ηρθαν με ιδιωτικα courier που τα εξοδα εκτελωνισμου ειναι 100-200 ευρω + τα 25% φοροι και δασμοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου