Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με μια Tokai


ikaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Βλεποντας αυτο το βιντεο: http://www.youtube.com/user/AcysLounge#p/u/3/gAcAkHBM0CM

 

μου εκανε ενα κλικ ο ηχος της. Ονειρο μου ειναι να αγορασω μια Nik Huber ή εστω μια Gibson les paul st  αλλα ακουγοντας το βιντεο, λεω τι γινεται, η κιθαρα παιζει καλα!  Εχει κανεις σας Tokai, θα μπορουσε να μας πει 2 λογια? Αξιζουν και σε τι χρηματα γενικα βγαινουν? Εχω τρελα με τις les paul του Gary Moore αλλα αρκετα ακριβες!

  Προς το παρων ψαχνω για την Ls95, αλλα αν υπαρχει και κατι καλυτερο απο αυτην, δε θα ελεγα οχι.

  Περιμενω τις αποψεις σας :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Έχω εδώ και δυο περίπου χρόνια αυτήν εδώ : http://www.tokairegistry.com/tokai-registry/view_search_guitars.php?setting=4295 , την οποία αγόρασα από τον "δικό" μας studio54GR. Μπορώ να πω -συγκρατημένα- ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η κιθάρα είναι ότι περιμένει κανείς από μια les paul με hot μαγνήτες και έχει άψογη κατασκευή. Η γνώμη μου βέβαια κάθε άλλο παρά βαρύνουσα είναι, καθώς δεν είναι ότι έχω παίξει και με πολλές les paul. Παρόλη την απειρία μου όμως την έχω συγκρίνει με μια kelly, αν θυμάμαι καλά, και με μια Gibson les paul classic φίλου και ειλικρινά δεν είδα ούτε και άκουσα λόγο για να τις προτιμήσω. Εν πάσει περιπτώσει, αν αυτό που ψάχνεις είναι value for money χτύπα άφοβα. Και δεν είναι μόνο η tokai, υπάρχουν πολλές άλλες εταιρέιες που βγάζουν εξαιρετικές replicas les paul, όπως η greco ή η bacchus. Αν δε βρεις κάτι να σου αρέσει σε tokai μπορείς να τσεκάρεις και αυτές. Ελπίζω να βοήθησα! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λίγο άσχετο με tokai αυτό που θα σου πω, αλλά πουλάει ένας συμφορουμίτης μια gary moore στις αγγελίες, νομίζω η συγκεκριμένη περιορίζει και τις πιθανότητες headstock-fever  ;).

To "κακό" με τις tokai (για μένα) είναι ότι δεν βρίσκεις που να τις δοκιμάσεις!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mία από τις μεγαλύτερες μ@κ@κίες μου που έδωσα την TOKAI..... ευτυχώς που την πήρε δικός μας άνθρωπος.....

ΤOKAI, BURNY κλπ. χτύπα άφοβα....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Παιδες, σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Δεν εχω ιδεα απο Tokai. Απο το 2002 τις ακουω αλλα ουδεποτε ειχα ανοιξει καποιο θεμα για να ασχοληθω περισσοτερο. Ακουγοντας κατι san ayto:

και

 

 σκεφτομαι πως ή απατη παιζει ή αξιζει η κιθαρα!

 Γενικα, που μπορω να βρω μια tokai στο στυλ που ψαχνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακουγοντας κατι τετεοιο:

 

δηλ.ακουγοντας μια κιθαρα,μεσα απο εναν πολυ καλο ενισχυτη με τρελλο γκαζι (που ετσι κι αλλοιως ισοπεδωνει τα παντα) ,ηχογραφημενη και επεξεργασμενη τελεια απο τα ηχειακια του pc σου? :o

 

μη ξεχνας οτι στον ηχο που ακους στο you tube (& σε οποιαδηποτε ηχογραφηση) η κιθαρα παιζει τελικα μικρο ρολο σε σχεση με τα υπολοιπα στοιχεια του ηχου (ενισχυτες,εφε,μιξη)... ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δυστυχως δεν εχεις ακομα αποφασισει τι ακριβως θελεις,κρινοντας απο αυτο εδω το ποστ σου

 

Ονειρο μου ειναι να αγορασω μια Nik Huber ή εστω μια Gibson les paul st

 

οι δυο κιθαρες που αναφερεις δεν εχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση μεταξυ τους .

 

αν απλα ψαχνεις μια καλη Les Paul (οι Huber εχουν τοσο σχεση με τις LP οσο η σκορδαλια με το γιαουρτι ;D) τοτε ναι η TOKAI φτιαχνει πολυ καλα αντιγραφα LP ,τα ακριβα μοντελλα της   ειναι "καλυτερα" απο τα φτηνα  της Gibson μια και εχουν σωστα specs (long tenon joint κ.α) βεβαια μη περιμενεις μια ΤΟΚΑΙ να ειναι "καλυτερη" απο μια Gibson VOS οι οποιες ειναι χαλαρα οι καλυτερες Gibson  απο το 1969 και μετα ...

 

τα παντα εξαρτωνται απο το budget σου.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δύο Greco LP 600 του ’78 και 450 του ’80 (είχα μάλλον, γιατί τη μία την έδωσα). Πολύ καλός φίλος έχει 2 Tokai LP 800 του ’80 και 1000 του ‘85 και μια Gibson LP του ’84-’85, αν δεν κάνω λάθος, χωρίς να έχει και μεγάλη σημασία.

 

Κάποια στιγμή κάναμε πραγματικά δοκιμαστικά με όλες μαζί, καρφί στον ίδιο ενισχυτή, με τις ίδιες ρυθμίσεις, παίζοντας το ίδιο riff, κλπ. Το αποτέλεσμα; Ότι πληρώνεις παίρνεις!

Η πιο ακριβή Greco μου ήταν καλύτερη από τη φθηνότερη και οι δύο χειρότερες από τις Tokai. Ποιοτικά οι Tokai είχαν κι αυτές αντίστοιχη αναλογία τιμής μεταξύ τους, αλλά ότι και να έκαναν Gibson δεν θα γινόταν ποτέ.

 

Η άποψή μου για τις "γιαπωνέζες": πολύ καλό value for money, καλή ποιότητα κατασκευής, οι μαγνήτες τους όμως στα φτηνά μοντέλα υστερούν σημαντικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια Τοκαι είχα πάρει πρίν κάτι χρόνια,τρόμαξα να την πουλήσω.

Ομορφη κιθάρα αλλά δεν έλεγε κάτι άλλο.

Εαν δεν δοκιμάσεις μην αγοράζεις.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου