Προς το περιεχόμενο

Voice Band for the iPhone!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Αυτό το ξέρατε? Ή εγώ είμαι τελευταίος και καταϊδρωμένος? :(

Τώρα το ανακάλυψα και μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Από ένα ψάξιμο που έκανα στο forum δεν βρήκα κάτι σχετικό.

(Ας μη ληφθεί υπόψιν το θέμα αν έχει ήδη αναρτηθεί)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο το εξετάζω τόσο πιο ενδιαφέρον είναι.

Είναι στην ουσία ένα gadζετάκι με ένα μικρό sequnser 10 track.

Η λειτουργία του είναι προφανής, φωνή-midi δεδομένα-ανάθεση σε samples οργάνων.

Πολύ χρήσιμο σε μουσικούς που θέλουν να σημειώσουν κάποια ιδέα τους στο πόδι, με μια υποτυπώδη ενορχήστρωση, μόνο με την φωνή τους. Κάλλιστα αυτό θα μπορούσε να είχε εμπορική επιτυχία ακόμα και αν πλασαριζόταν σαν μια μικρή συσκευή αφιερωμένη μόνο για αυτό τον σκοπό. Η εταιρεία λογισμικού που είναι πίσω από αυτό, είναι η  WaveMachine (DRUMAGOG).

Που ξέρουμε, ίσως η φωνητική επιλογή για midi δεδομένα, αργότερα μπορεί να περάσει και στα μεγάλα sequenser (Logic, Cubase κλπ.) :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι το ξέρω το πρόγραμμα αλλά παρόλο που είναι τέλειο σαν ιδέα σαν δοκιμή που είχα κάνει ήταν λίγο δύσκολο να πιάσει καλά την φωνή αλλά μάλλον αυτό μου απέδειξε οτι δεν τραγουδάω καλά, δεν νομιζω οτι φταιει το πρόγραμμα γιατι άλλοι το έχουν χρησιμοποιήσει καλά.

Κατα τα άλλα στο cubase 5 θεωρητικά υπάρχει το variaudio, μπορεις να το φορτώσεις σε κανάλι φωνής, να στο διαβάσει σε midi επιπεδο και να το κάνεις και export midi. οποτε πάει γενικώς προς τα εκεί το πράγμα και στα sequencers..

Το iphone πάντως το χω πει και θα το ξαναπώ, δεν ειναι κινητό, ειναι πολυμηχάνημα με τέτοια applications και τόσο χρησιμοτητα αναλόγως του τι σε ενδιαφέρει που είναι ιεροσυλία να το λέμε απλά "gadget". είναι ένα αξιόλογο micro - mac.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστότατος ο tugito όσον αφορά το variaudio. Μου είχε διαφύγει αυτή η λειτουργία του Cubase 5. Πάντως εγώ το κατέσχεσα ήδη το iphone της κουνιάδας μου για αόριστο διάστημα  ;D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου