Προς το περιεχόμενο

ADSL Settings


antouan_z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλημερα παιδες.

Υπαρχει κανεις που να ξερει απο ρυθμισεις μοντεμ και pc για adsl.Eχω βαλει forthnet 384για 6 μηνες απο την παρασκευη και κατεβαζω εως 24κb,eνω πριν με Hol τσαμπα απο το ram ημουν στα 35kb...

Τι σκ...α παιζει;;

Πιο αναλυτικα εκανα ενα τεστ και ..

lick START to re-test

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 106.10Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 171.29kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Απαρaδεκτη η δευτερη τιμη για 384...

 

 

Aσχετο το θεμα.αλλα αν ξερει κανεις θα το εκτιμησω :D 8O

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eστειλα email και αν σου στειλω τι μου απαντησαν δεν θα βγαλεις ακρη...copy paiste μου εκαναν τους ορους της συμβασης περι ταχυτητας...μαλ..ες!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να δεις ποια είναι η πραγματική σου ταχύτητα, μπες στον server του Πολυτεχνείου (ftp.ntua.gr) και ξεκίνα να κατεβάζεις κάτι μεγαλούτσικο. Μετά από κανά πεντάλεπτο, δες με ποια ταχύτητα κατεβάζεις και αν δεν είναι αυτή που πρέπει, τότε αυτό οφείλεται σίγουρα στο ότι το bandwidth που έχει να διαθέσει ο ΟΤΕ στην περιοχή σου, ΔΕΝ είναι αυτό που έπρεπε να είναι.

 

Αν η ταχύτητα είναι η αναμενόμενη (κατεβάζοντας από το Πολυτεχνείο), τότε το πρόβλημα έχει να κάνει με τις ταχύτητες των server από τις οποίες κατεβάζεις (οπότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτε) ή με το bandwidth που έχει να διαθέσει ο παροχέας σου (η Forthnet δηλαδή) σε συνδέσεις με το εξωτερικό ΔΕΝ είναι το αναμενόμενο.

 

Τα κακά νέα είναι ότι (σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις) δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, εκτός από το να περιμένεις. Συνήθως μετά από μερικές μέρες η κατάσταση βελτιώνεται διότι κάποιοι συνδρομητές μετακινούνται σε άλλον παροχέα, κάποια αναβάθμιση κάνει ο παροχέας στις γραμμές του κλπ κλπ.

 

Μην ψάχνεσαι με settings και τέτοια, αν τα settings ήταν λάθος δεν θα λειτουργούσε τίποτε.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην ψάχνεσαι με settings και τέτοια, αν τα settings ήταν λάθος δεν θα λειτουργούσε τίποτε.

 

 

Moυ φαινεται φιλε Eyeprotocol,oτι ειπες το πιο σωστο..Απλα νομιζω οτι κινουμαι με 256 και οχι με 384....Τελως παντων....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει αντικειμενικά πιο γρήγορος πάροχος. Αν ήταν έτσι θα πηγαίναμε όλοι σε έναν. Ισως σε εσένα η γραμμή από τα dslams του ΟΤΕ της περιοχής σου μέχρι τον τον bbrass της forthnet είναι αρκετά γεμάτη και η αντίστοιχη της Hol για παράδειγμα πιο άδεια. Επείσης το παράδειγμα με το ntua είναι πολύ καλό αρκεί η hol και forthnet να έχουν τον ίδιο αριθμό hops μέχρι εκεί. Για μένα ένα ακόμα test θα ήταν να κατεβάσεις από τον ftp της forthnet. Αν είσαι στο όριο τότε το πρόβλημα δεν είναι από εσένα ως τη forthnet αλλά από τη forthnet και πέρα. Τώρα να έχει πρόβλημα bandwith η forthnet το βλέπω λίγο χλωμό.

Καλό είναι πριν κλείσουμε adsl να κάνουμε test ζητώντας demo από τις εταιρείες. Ολες δίνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+10 shock,

άλλωστε η ADSL σύνδεση ανεξάρτητα τον πάροχο έχει κάποιες διακυμάνσεις κατά περιόδους και αυτές οφείλονται κυρίως στην διαχείρηση του bandwith από τα dslams του ΟΤΕ (ποιού αλλου?) επίσης εδώ και δύο χρόνια παρατηρώ την δική μου σύνδεση, είναι μήνες που έχω σταθερά 42-47Κ και μέρες συνεχόμενες που ΣΕΡΝΕΤΑΙ από 8-25Κ !

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου