Προς το περιεχόμενο

Εκανα μια ερωτηση για τον μετρονομο αλλα δεν τη βρισκω


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σας και παλι ειχα κανει μια ερωτηση για το τι φταιει και δεν μπορω να κουρδησω με τον μετρονομο πριν μια βδομαδα αλλα δεν μπορω να την βρω ειμαι σηγουρος οτι την εκανα στην μουσικη και στους μουσικους που ειναι ευχαριστω.

'Η τα έχεις όλα ή δεν τα έχεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα αυτο μετακινηθηκε στο Περι Ανεμων και Υδατων. Το προηγουμενο πηγε στην παιδικη χαρα γιατι εκει καταληγουν ολα τα "καμμενα" θεματα.

 

Με τον μετρονομο δεν μπορεις να κουρδισεις για τον ιδιο λογο που δε μπορεις να κουρδισεις με το ρολοι σου. Δεν ειναι αυτη η δουλεια του.

 

Ο μετρονομος κανει μπιπ μπιπ για να σου κραταει το τεμπο, end of story. Το κουρδιστηρι σου λεει αν εισαι flat/sharp ωστε να κουρδισεις.

 

Αν προσπαθεις να κουρδισεις με το αυτι εχωντας ως βαση μια νοτα (συνηθως ΛΑ) παρμενη απο καποιο μετρονομο με τετοια δυνατοτητα ή καποιο διαπασων και δεν τα καταφερνεις εχεις 2 επιλογες:

1) Εξασκισου παραπανω

2) Παρε ενα κουρδιστηρι.

 

Προτεινω το 2ο.

 

 

Εχω μια στρατκαστερ και ο μετρονομος δεν εχει ονομα. Αυτο που θελω να πω ειναι πως ο μετρονομος κουρδηζει σωστα μονο τις ανοιχτες χορδες και οταν τασταρω ειναι φαλτσες πως γινεται αυτο.

 

Η κιθαρα σου εχει προβλημα intonation και χρειαζεται set-up.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου