Προς το περιεχόμενο

πρώτη κιθάρα (ηλεκτρική)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

θέλω λοιπόν να πάρω μία ηλεκτρική κιθαρούλα. να σημειώσω πως ξέρω λίγα απο κλασσική...ελάχιστα όμως.

(δεν πολυασχολήθηκα γιατί ακούω κυρίως rock και metal)

καταλήγω προς Ibanez μεριά και συγκεκριμένα πρός αυτές τις δύο:

RG370DX

RG350EX

 

όποιος έχει κάποια απο αυτές ας ποστάρει εντυπώσεις...

 

για ενυσχητή λέω να πάρω έναν Roland Cube 30W ή τον 20W αλλά είδα οτι o 20W έχει μικρότερο ηχείο (8''),τι διαφορά μπορεί να κάνει στον ήχο το 10"" το ηχείο? Ο 20W για καμιά πρόβα κάνει?Τα εφέ του 30 πώς είναι?

 

Λέω να τα πάρω απο ελληνικό μαγαζί αφού στα συγκεκριμένα δεν υπάρχει διαφορά σε τιμή σε σχέση με thomann πχ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

άσε φίλε στην ίδια φάση είμαι κ εγώ εγώ θα παραγκιλω την http://guitare.playback-europe.com/ibanez-rg370dx-bk-6506.html περίπου 100 ευρό διαφορά από ελλαδα ενησχητη έχω έναν marshall mg30dfx εγώ θα έλεγα να πάρεις την 370 εγώ θα τν παρω σε αριστερή  8) 8) 8) 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άσε φίλε στην ίδια φάση είμαι κ εγώ εγώ θα παραγκιλω την http://guitare.playback-europe.com/ibanez-rg370dx-bk-6506.html περίπου 100 ευρό διαφορά από ελλαδα ενησχητη έχω έναν marshall mg30dfx εγώ θα έλεγα να πάρεις την 370 εγώ θα τν παρω σε αριστερή   8) 8) 8) 8)

Εγώ πήρα την 370 πριν 8 μήνες απο τρίμη 400ε.Εντυπόσεις δεν μπορώ να πω μιας και δεν έχω αγκίξει...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άλλη κιθάρα. πάντος συνήθως σε τέτοιο είδος (μεταλ) όλοι κάπου εκεί καταλήγουν όλοι.Δες και ένα από τα θέματα μου να μάθεις καλύτερα.(και εγώ αριστερος :'()

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον εκτος και αν εισαι απελπισμενος για τρεμολο ενα φτηνο floyd rose δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη. Ξερω οτι τα edge pro της ibanez ειναι πολυ καλα δεν νομιζω ομως οτι ισχυει το ιδιο και για τα edge 3.  :-\ Θα προτεινα να κοιταξεις και κατι με σταθερη γεφυρα αφου ειναι και η πρωτη κιθαρα γιατι ειναι ψιλομπελας το floyd στην αρχη και σαν αρχαριος μπορει να σε παιδεψει + του οτι οι κιθαρες χωρις τρεμολο ειναι φτηνοτερες. Βεβαια αν δεν κανεις συχνη χρηση του τρεμολο δε πιστευω να εχεις μεγαλο προβλημα αλλα ομως μην εχεις και τρελες απαιτησεις.

Τρολολολολολολολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι οτι είμαι απελπισμένος για τρέμολο...απλά αν σου χρειαστεί καμιά φορά θα το έχεις...και μπορείς να κάνει και κανα ''μαγικό''.πήγα προς ibanez μεριά γτ έχει και ''ευκολόπαιχτο'' μανίκι. πιστεύω πως αν είναι να διαλέξω μια κιθάρα δύσκολη στο παίξιμο ή που δεν θα μου αρέσει αργά η γρήγορα θα την παρατήσω...οπότε...

 

δεκτές και άλλες προτάσεις για κιθάρα το πολύ μέχρι 400€ (εξαιρούνται οι les paul και τα μεταχειρισμένα)

please όμως προτείνετε κάποια που έχετε δοκιμάσει πρώτα...

 

για τον Roland τον ενυσχητή τι πιστεύετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πήγα προς ibanez μεριά γτ έχει και ''ευκολόπαιχτο'' μανίκι. πιστεύω πως αν είναι να διαλέξω μια κιθάρα δύσκολη στο παίξιμο ή που δεν θα μου αρέσει αργά η γρήγορα θα την παρατήσω...οπότε...

 

Ποιος στο είπε αυτό; Στις ibanez ποτέ δεν μου έκατσαν καλά τα μανίκια τους. Πολύ λεπτά και μη βολικά και καλά για ταχύτητες. Μπούρδες... Και η ίδια το κατάλαβε και σιγά σιγά παχαίνει τους λαιμούς της. Δεν υπάρχουν ευκολόπαικτες κιθάρες έτσι γενικώς και αορίστως. Απλά σε μια καλοσεταριμένη κιθάρα θα δεις αν σου κάθεται καλά σε εσένα.

Πάντως πέραν των ibanez δες και τις φθηνές σεκτερ και τζαξον

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά θα συμφωνήσω κ εγώ στο ότι ενά κακό trem (δεν ξέρω αν είναι κακό, μιλάω για την περίπτωση που είναι) θα σου σπάσει τα νεύρα τόσο πολύ ππου δε θα το χρησιμοποιείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ καλός ενισχυτής ο Cube 30X. Ειναι διαφορετικός απο τα υπόλοιπα μικρότερα μοντέλα όμως. Θα έλεγα να μην πας στα μικρότερα, αν σκέφτεσαι και κάτι για πρόβα.

 

Επισης δες και τους παρακάτω ενισχυτες στην κατηγορία τιμής περίπου μέχρι 300 ευρώ, με διάφορα voices, εφε (τα βασικά) και 10" μεγάφωνα.

 

VOX AD30VT

FENDER SUPER CHAMP XD

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου