Προς το περιεχόμενο

randall modules


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει κανεις συμφορουμιτης εμπειρια με την σειρα RM της Randall ?

Η ιδεα να εχεις φετες προενισχυση και να διαλεγεις τον ηχο σου φαινεται εξαιρετικη ΑΛΛΑ  κατα ποσο εχει πετυχει η υλοποιηση ?

Αντε πειτε τιποτα γιατι αν αρχισω να διαβαζω reviews στο harmony central ακομα μια φορα θα πηδηχτω απο το παραθυρο !  ;D

 

http://www.randallamplifiers.com/Amplifiers/MTS-Modules/

small_kh2_mod.jpg

 

Recording is God's way of tellin you that you suck

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω οτι πλεων ειναι λιγο δυσκολο να βρεις modules για αυτα, οταν ειχαν πρωτοβγει υπηρχαν στα μαγαζια τα περισοτερα, μετα σιγα-σιγα εξαφανιστηκαν.

Βεβαια αν εχεις βρει καπου τον ενισχυτη και τα μοντουλ που θελεις το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι μια δοκιμη, αυτο θα σε πεισει αν κανει για εσενα ή οχι!

Δεν ειναι νεα τεχνολογια, υπαρχει πολλα χρονια, την ειχε πιο παλια και ο Εγκνατερ κτλ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρες,

Είμαι κάτοχος ενός Randall MtS  και για την ακρίβεια ενός RM100KH. Τον έχω περίπου ενάμιση χρόνο  και μπορώ να πώ οτι είναι μια εξαιρετική λύση για κάποιον που ψάχνει ένα versatile ενισχυτή. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής και μεχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, αν και στα φόρουμς της ράνταλ έχουν αναφερθει κάποια προβλήματα . Όσον αφορά τα modules, κατα τη γνώμη μου τα στοκ modules τις randall κάνουν καλά τη δουλεία τους, έχω ακούσει τα περισσότερα απο κοντά και σε συγκριση με τους αυθεντικους ενυσχητες υπάρχει ομοιότητα. Κάποια modules φτάνουν πολύ κοντά στους ενισχυτές που εξομοιώνουν ενώ κάποια αλλα δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά. Για μενα τα SL+( η επανέκδοση), Blackface, Mr. Scary και ΧΤC, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Επίσης έχω ακούσει πολυ καλά λόγια και για κάποια egnater modules (είναι συμβατά) χωρίς βέβαια να τα έχω ακούσει ο ίδιος. Γενικά ο Διαμαντόπουλος έχει τα περισσότερα modules διαθέσιμα και στο εξωτερικο (χωρίς να εχω ψάξει τελευταία) ο θωμάς και το musicstore έχουν κάποια.

Αν μπείς στο φόρουμ της Randall έχει soundclips απο τα περισσότερα modules σε αρκετά καλή ποιότητα.

Για μένα η μαγεία των modules βρίσκεται στα μοντιφαρισμένα modules που πωλούνται στο διαδύκτιο σε αρκετά καλές τιμές. Συγκεκριμένα ο Salvation και ο Gigmods  κάνουν πραγματα και θάματα. Εκεί πραγματικά η εξωμοίωση ακούγεται πραγματικά οσο ποιο κοντά στον πραγματικό ήχο του ενισχυτή. Ο Salvation έχει σελίδα οπου μπορείς να ακούσεις soundclips απο 'ολα τα modules που φτιάχνει, ο gigmods έχεi κάποια βιντεάκια στο youtube.

 

Γενικά οτι ερώτηση ή απορία ρώτα άφοβα. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως στα γερμανικα καταστηματα τωρα τελευταια δεν βρισκω πανω απο 1-2 μοντιουλς, γι'αυτο και ειπα και τα παραπανω.

Καλη λυση ειναι να παρεις και τον προενισχυτη που περνει 4 καναλια, οποτε θα εχεις και 1 ηχο παραπανω.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις δίκιο φίλε Jezus για τα γερμανικά καταστήματα. Οπώς είπα και παραπάνω πιο πολύ ψαχνομαι σε modded modules και έχω χάσει επαφή.

Όσο για την προενίσχυση ειναι καλή επιλογή και το ένα παραπάνω module δίνει το κάτι παραπάνω στο θέμα versatility, υπάρχει και έκδοση με 12 modules αλλα παρα είναι υπερβολή(και πρέπει να ξεφέυγει σε τιμή). Είτε κεφαλή, είτε προενίσχυση τα προτείνω. Για τελικό δεν αναφέρομαι υπάρχουν άπειρες επιλογές.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 modules ???? που ειναι το θελω ! μηπως εννοεις τον egnater m4 που παιρνει modules με 2 voicings ? τους εφερνε ο κουρμπης αλλα πανε τωρα , μονο εντος αμερικης

Recording is God's way of tellin you that you suck

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Randall πλήρωσε τον Bruce Egnater και σχεδιασε ολόκληρη την σειρά ΜΤS απο ότι έχω ακούσει εβάλε και κάποιες πινελιές στον Τ2 και V2 (τρανζιστορ με λάμπα προενισχυση). Το μοντέλο της Randall λέγετε RM4. Δεν έχω δει τα χαρακτηριστικά του Egnater M4, αλλά αφου ειναι σχεδιασμένα απο τον ίδιο άνθρωπο θά έχουν πολλές ομοιότητες, τα modules πάντως ειναι συμβατά μεταξύ τους. Αυτό που ανέφερα παραπάνω λέγεται RM12. Βρήκα ένα βιντεάκι απο το περσινό NAMM για να το δεις.

Κάτι που παρατήρεισα μόλις τώρα είναι οτι το συγκεκριμένο (συμφωνα με τα λεγόμενα του τύπακου) έχει ενσοματομένο τελικό.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το κοστος παντως του προενυσχιτη και η αγορα 2 τουλαχιστον modules ειναι το λιγοτερο απαγορευτικη...αν και θα τα εκανα κεφι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου