Προς το περιεχόμενο

Kurzweil PC3K


Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.kurzweilmusicsystems.com/NewsStory.php?id=21

 

Μιλησα σημερα με πωλητη του bon studio και ειπε οτι σε ενα με δυο μηνες θα κυκλοφορησει, τουλαχιστον Ελλαδα.Με ενδιεφερε το PC3X αλλα δεν δεδομενου οτι θα ειναι συμβατο με K2600 το οποιο δεν ειναι και με το που εμαθα για το PC3K απλα περιμενω.Αν εχει καποιος ιδεα...

όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το PC3X δεν είναι συμβατό με το Κ2600 κυρίως διότι δεν διαθέτει sample RAM. Αυτό θα έρθει να λύσει το PC3Κ, το οποίο θα διαθέτει ένα 128MB non-volatile RAM module, για την φόρτωση δειγμάτων της σειράς Κ2600 (και αν δεν απατώμαι και της σειράς Κ2000). Δυστυχώς λόγω έλλειψης αναλογικών ή ψηφιακών εισόδων, δεν θα υποστηρίζεται sampling ή ηχογράφηση audio στο sequencer.

Πάντως θα κάνει την εμφάνισή του σχετικά νωρίς στην αγορά, για τον απλό λόγο ότι δεν πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο, αλλά ένα τροποποιημένο PC3X, με το τσιπάκι της RAM και προσαρμοσμένη έκδοση λογισμικού.

 

Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι αυτή είναι μια μεταβατική λύση, μέχρι να δούμε το επόμενο μεγάλο workstation της Kurzweil.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου