Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για chorus


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια... Λοιπον, επειδη επικρατει σύγχυση στο κεφαλι μου αναφορικα με τα πεταλακια θα ηθελα να μου πειτε για το chorus... Ποιο πεταλακι προτιματε και γιατι? Με ενδιαφερει περισσοτερο κλασσικος ροκ ηχος και ισως πιο σκληρος, χωρις ομως να υστερει σε διαυγεια φασης funk... Δεν ξερω αν αυτο που σκεφτομαι ειναι υπαρκτο και πραγματοποιησιμο, αλλα θα ηθελα να μου δωσετε μια κατευθυνση για να κινηθω και να ψαξω γιατι οπως προειπα δεν κατεχω τιποτα επι του θεματος... Τα φραγκα φαβαμαι πως πρεπει να κινηθουν σε χαμηλα επιπεδα, της ταξεως των ~100-150 ευρω... Ευχαριστω...

SOSte ta FREEkia...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιποοοον!

το καλυτερο κορους που εχω ακουσει ποτε(και ειναι και μεσα στο μπατζετ σου) ειναι το χαρντγουαιρ της ντιτζιτεκ!

εχει πολλα μοουντς και ειναι τρομακτικα ευελικτο!

πολυ καλη εντυπωση μου ειχε κανει και το κορους του τζαμ, το οποιο νομιζω πως ειναι και αυτο μεσα στο μπατζετ σου, αλλα ειναι σαφως πιο''στοχευμενο''.

 

τελος χωρις να το εχω ακουσει απο κοντα, μου εχει κανει πολυ θετικη εντυπωση το κορους της τισι ελεκτρονικς!(νομιζω ξεγευγει χρηματικα)

 

ακομα, ισως και να πρεπει να σκεφτεις την εναλλακτικη του να παρεις ενα καλο εντριλεβελ κορουσακι για να αποφασισεις τι χρειαζεσαι και ολα τα σχετικα!

σε αυτη τη βαση σου προτινω μεταχειρισμενο το ch1 η ch5 της μπος, τα οποια μπορεις να βρεις γυρω στο πενηνταρι ακομα και μεσα στο νοιζ.

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως καλό θα είναι να ακούσεις μερικά χαρακτηριστικά πετάλια για να κατασταλάξεις, γιατί ας πούμε ένα "αέρινο" κόρους σαν της boss διαφέρει πολύ απο ένα πιο μουντό και παλιομοδίτικο όπως πχ το carl martin classic chorus.

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και υπάρχει και πάντα και η EHX με το Small Clone,το αγαπημένο του Kurt Cobain

 

http://www.tseliosmusic.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_12&products_id=1274

 

Αναλογικό chorus και μέσα στο budget σου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ακουσει το Boss, αλλα ομολογω πως δεν μου αρεσε... Το small clone μου αρεσει αρκετα, αλλα νομιζω πως ισως με περιορισει στο φασμα της μουσικης που θελω να αναπαραγω...

SOSte ta FREEkia...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον.. το chorus που μου αρεσε πιο πολυ ως τωρα (κ ειναι μεσα σ αυτα που ζητας , αλλα δυστυχως περα απ το budjet σου..) ειναι το MXR M134.. απλα κορυφαιο (στα αυτια μου... )  ;)

 

http://www.thomann.de/gr/mxr_m134_stereo_chorus.htm

 

Αξιζει να το δοκιμασεις αν και ειναι καπως ογκωδες κ θελει ξεχωριστη τροφοδοσια 18V (συμπεριλαμβανεται ο μετασχηματιστης στη συσκευασια παντως)

 

Μεσα στο budjet σου ειναι το BOSS CE5 και δε νομιζω να σ απογοητευσει..

 

http://www.thomann.de/gr/boss_ce5_chorus_ensemble.htm

 

ο τελικος κριτης φυσικα ειναι το γουστο σου , οποτε δοκιμασε τα με την κιθαρα σου κ ισως κ τον ενισχυτη σου ( ή εστω παραπλήσιο..)

 

δες επισης κ το  BOSS CH-1

http://www.thomann.de/gr/boss_ch1_super_chorus.htm

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω υπο την κατοχη μου το hardwire chorus της digitech. Ειμαι υπερευχαριστημενος. Η σειρα hardwire δεν εχει καμια σχεση με τα υπολοιπα digitech. Ειναι αψογο πεταλι. το πηρα 135 ευρω καινουργιο. ειναι πεταλι ομως που σου μενει για παντα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το CE-2 της Boss (το κυκλωμα που βρισκεται και μεσα στον Jazz Chorus- βλ. metallica one, police, gilmoure κλπ) είναι μάλλον το καλύτερο απλό chorus για αυτά που ψάχνεις.

 

Είναι lush chorus. Όχι clean chorus. Δλδ χρωματίζει έντονα τον ήχο σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειμαι περηφανος κατοχος του m134 της mxr. το εφερα απο αμερικη και μου κοστισε 114Ε. Αρκετά διακριτικό chorus, ατμοσφαιρικο, που μπορει να φτασει ομως και σε ενα αρκετα εντονο εφφε. Ένα άλλο που ειχα δοκιμασει οταν βρισκομουν στη διαδικασια ψαξιματος, ηταν το chorus της voodoo lab. και αυτο μου αρεσε πολυ, αλλα ειναι πολύ πιο έντονο και... "ωμο".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έμπλεξες και θα ακούσεις πολλές προτάσεις τώρα :) (αλλά όλες για καλό είναι)... Νομίζω πως μπορείς να κάνεις αυτό που θές με πάρα πολλά chorus της υπάρχουσας αγοράς... Ωστόσο, για να σε μπερδέψω ακόμα περισσότερο, είμαι κάτοχος του Arion SCH-1 Chorus (το οποίο δεν κυκλοφορεί πια), και νομίζω ότι είναι εξαιρετική περίπτωση για όποιον το βρει να πουλιέται μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση... Πρόκειται για εξαιρετικά μουσικό μηχάνημα, που ακούγεται ωραία και με καθαρό ήχο, και με lead... Και θα το βρείς και σε τιμή κάτω από 100 ευρώ μάλλον (ή κάπου εκεί κοντά)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου