Προς το περιεχόμενο

Ζητούνται ΑΜΕΣΑ συνεργάτες για Ταινίες Μικρού Μήκους!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δείτε δείγμα προηγούμενης δουλειάς μας:

http://www.youtube.com/artmasterfilms

 

Guys στις 14 Μαϊου λαμβάνουμε μέρος στο νέο 48HourFilmContest και ψάχνουμε για αφιλοκερδής* συνεργασία άτομα που να γουστάρουν τη φάση του filming και συγκεκριμμένα:

 

1) Μουσικό(-ούς) που να τό'χει και να δουλεύει σε cubase σε προχωρημένο βαθμό για επένδυση ταινίας

2) Μάστορα στο After Effects

3) Σεναριογράφο (-ους)

3) Άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν και έχουν κάποια εμπειρία σε κάποιο ειδικό τομέα, όπως πχ. παραγωγή, ηχοληψία, ειδικά εφέ, ηθοποιία, μακιγιάζ κ.α., είμαστε ανοιχτοί σε σοβαρές προτάσεις!

 

* Δεν έχουμε κάποιο οικονομικό όφελος από τις συγκεκριμμένες δραστηριότητες γι' αυτό και αναζητούμε συνεργάτες που να έχουν τα ίδια κίνητρα με εμάς. Φιλμάρουμε γιατί γουστάρουμε. Και μέ τέτοιους ανθρώπους θέλουμε συνεργασία. Εννοείται ότι αν υπήρχε ή υπάρξει έστω και ένα ευρώ όφελος είμαστε της άποψης ότι οι συνεργάτες πρέπει να πληρώνονται :) Για την ώρα υπάρχουν μόνο έξοδα, και δεν μιλάμε για 200 ή 500 ευρώ (με κάνα μηδενικό ακόμα είστε μέσα!), τα οποία και αναλαμβάνουμε εμείς. Όπως πχ. τα κόστη του εξοπλισμού, τα γεύματα της ομάδας ή μετακίνηση όταν κάποιος δεν διαθέτει μέσο. Είμαι clear?

 

Για σοβαρές προτάσεις τηλέφωνο στο 6937009613

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξαναδιάβάζοντας το μύνημά μου θα ήθελα να γίνω πιο σαφής για όσους δεν το κατάλαβαν ότι τα έξοδα της παραγωγής τα αναλαμβάνω ΕΓΩ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου