ESP1982 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2006 πραγματικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει :? κατ'αρχην...η λειτουργεια του booster ειναι να σου δινει, περα απο περισσοτερη παραμορφωση, περισσοτερη ενταση...σωστα?... λοιπον...το παρον setup μου ειναι...κιθαρα--->tonelab--->vox ad50vt... μεχρι εδω καλα...το προβλημα ειναι το εξης:εχω εναν καθαρο ηχο.οταν βαζω μια προσομοιωση του tubescreamer για παραδειγμα, ο ηχος φυσικα και ανεβαινει και αποκτα ενα "γρεντζαρισμα"... οταν ομως εχω ΗΔΗ παραμορφωση στον ηχο(mesa boogie εξομοιωση που την λατρευω:lol:)και βαζω το tubescreamer(για παραδειγμα)ο ηχος οχι μονο δεν ανεβαινει...αλλα η ενταση πεφτει λιγο :? τι να κανω ο ανθρωπος?υπαρχει κατι που δεν εχω λαβει υπ'οψην μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 μηπως πρεπει να ανεβασεις την ενταση του "πεταλιου"? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 μηπως πρεπει να ανεβασεις την ενταση του "πεταλιου"? ολα τα δοκιμασα :lol: nothing...και να πεις πως εχω ηδη αρκετο gain απο την "κεφαλη"...στο 50% ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση