Προς το περιεχόμενο

Site για αγορά samples


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια.Φτιαχνω τελευταια καποια hiphop κομματακια και θελω να μου προτεινεται site να αγορασω καποια samples(kick,snare,hihat)με ενδιαφερουν πιο πολυ.Εχω ψαξει στο internet αλλα εχω μπλεξει λιγο τα μπουτια μου και τα περισσοτερα που βρισκω ειναι μετριας ποιοτητας.Πριν λιγες μερες δοκιμασα καποια δειγματα απ το synthetic drums 24bit 2116kbps,μου ακουγοντουσαν αρκετα καλυτερα απο καποια αλλα samples 16bit 1411kbps.Οποιος ξερει ας πει :)

 

ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Αν καταλαβαίνω καλά, ψάχνεις για samples απο drums. Σε αυτήν την περίπτωση έχω την εντύπωση ότι τα πιο πολλά που κυκλοφορούν είναι μάλλον ακατέργαστα για hip-hop. Υπάρχει το toontrack.com που κάνει το EZDrummer και Drumkit for hell, αλλά αυτά είναι πακέτα και όχι μεμονομένα samples.

 

Δεν σου κάνουν loops? Γιατι να θες να φτιάξεις μόνος σου λούπες, θα χρειαστείς αρκετά samples, οπότε ίσως τα πακέτα που κυκλοφορούν να σου κάνουν τελικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου