pkk1 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Έχω πάρει μια ηλεκτροακουστική κιθάρα αλά δεν έχω ακουμπήσει ποτέ ξανά κιθάρα και θέλω πολύ να μάθω. Μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε πως μπορώ να αρχίσω να μαθαίνω από μόνος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 The complete idiot's guide to playing the guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Σωστό! Κι ο φίλος μας ας μην παρεξηγηθεί. Πρόκειται δια βιβλίον εις την Αγγλικήν και είναι σοβαρότατο. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkk1 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση