WilliamSats Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Ερώτηση. Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να φτιάξεις τις εικόνες; Photoshop και Corel Draw Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 χμμμ... το tube preamp ειναι αρκετα δελεαστικο ευγε! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Eρώτηση... Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την 12AU7 ή 12AT7 με 12AX7? Mπορεις αλλα δεν θα δουλεψει με τα 9 βολτ!!!θα πρεπει να το τροφοδοτησεις με 12 βολτ για να λειτουργησει σωστα η λαμπα! Μπορει να δουλεψει. Μην ξεχνατε οτι το "12" μπροστα απο το ονομα σημαινει 12Volt στους Heaters, αλλα λογω σχεδιασης αυτες οι λυχνιες μπορουν να δουλεψουν στα 6,3 ή στα 12,6Volt. Με την 9βολτη τροφοδοσια θα παιξει. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Όποιος έχει την δυνατότητα, καλύτερα να τροφοδοτήσει τα νήματα με 12V. Θα παίζει με τα 9V, αλλά θα παίζει πολύ καλύτερα στα 12V. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα τροφοδοτικό στα 12Vdc. Kαι όσα πιο πολλά mA, τουλάχιστον 500mA, τόσο καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takiSSHOVELHEAD Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 στο σχεδιο η λαμπα φαινεται απο κατω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 στο σχεδιο η λαμπα φαινεται απο κατω; Ναι. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Toutou Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Το έφτιαξα και δούλεψε άψογα (και με την πρώτη δοκιμή!!)...! Σε συνδυασμό με ένα DIY distortion+ που το χρησιμοποιώ σαν booster για να υπεροδηγήσω τη λυχνία, το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Σκέφτομαι να φτιάξω και άλλο ένα να το χρησιμοποιήσω σε σειρά με το προηγούμενο για πιο πολλά γκάζια... Ευχαριστώ παίδες για το σχέδιο και την ιδέα και επιφυλάσσομαι να ανεβάσω και δικά μου σχέδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Ωραίο θέμα, keep it going! Όταν τελειώσω με κάτι εργασίες που τρέχω θα ξεκινήσω μάλλον κι εγώ. Aς γίνει sticky, να ποστάρουν κι άλλοι δικά τους schematics.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 και τωρα που τελειωσα εξεταστικη και περασα και αναλογικα ;D ξεκιναω και εγω και θα σας πω τα αποτελεσματα. +1 για sticky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Archelaos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Όποιος έχει την δυνατότητα, καλύτερα να τροφοδοτήσει τα νήματα με 12V. Θα παίζει με τα 9V, αλλά θα παίζει πολύ καλύτερα στα 12V. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα τροφοδοτικό στα 12Vdc. Kαι όσα πιο πολλά mA, τουλάχιστον 500mA, τόσο καλύτερα! Και εαν βαλω στο κυκλωμα μου ΔΥΟ 9 βολτες μπαταριες για να ανταποκρινεται η 12ΑΧ7 καλυτερα με τα 18 βολτ? τι θα γινει? θα δουλευει παλι μια χαρα? ή θα υπαρξη προβλημα? Μηπως θα χρειαζομαι μια 9 βολτ και αλλες τυπου ΑΑΑ για να φτασω ακριβως τα 12 βολτ? So be Playful! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση