Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστια?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα θα αναφερω κατι που μου ετυχε αυτες τις μερες.Στελνω με αντικαταβολη ενα οργανο θα πω και το ονοματου nick του -deepred- λεγεται.Περνανε σχεδον 3 βδομαδες και δεν παει καν να παρει το οργανο απο το ταχυδρομειο,σαν να μην εφτανε αυτο να μου κλεινει το τηλεφωνο  να βαζει την αδερφη και τη μαμα του να σηκωνει το τηλεφωνο να μου λεει αυριο θα παω να το παρω.Με λιγα λογια για ποια αξιοπιστια μιλαμε?Τον κοπο που εκανα να το στειλω? τα λεφτα που θα πληροσω για την μεταφορα?το χρονο που εχασα?ανθρωπους σαν τον αναφερομενο χρειαζομαστε στο noiz?Τα αναφερω αυτα γατι δεν θελω να την πατησει και αλλος σαν και εμενα.Στη θεση μου τι θα κανατε?

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι, δεν χρειαζόμαστε τέτοιους στο noiz, αλλά τι νόημα έχει να κατονομάζεις κάποιον ανώνυμα σε ενα δημόσιο χώρο που απλά παραχωρεί μια δωρεάν υπηρεσία στα μέλη για τις ιδιωτικές εμπορικές τους συναλλαγές?

 

Μετά από μια σειρά δυσκολιών, για το λόγο που άνοιξες αυτό το θέμα, επανήλθαν οι αξιολογήσεις στις συναλλαγές. Κάνε εκεί μια αρνητική αξιολόγηση (αν ο ανθρωπος που αναφερεις ειναι μέλος του noiz). Εδώ δεν είναι λαϊκό δικαστήριο να κρίνουμε την ορθότητα των ισχυρισμών σου ή να καταδικάσουμε κάποιον άλλον με βάση αυτούς τους ισχυρισμούς. Οι συναλλαγές είναι ιδιωτικές και δεν έχουμε ουτε τη δυνατότητα ούτε και το δικαίωμα να κρίνουμε μια κατάσταση με γνώμονα τη ΜΙΑ πλευρά της ιστορίας. Ακόμα και με τις 2 πλευρές ωστόσο, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση (πόσο μάλλον να βγάλουμε ετυμηγορία) για τη μη τήρηση μιας ιδιωτικής συμφωνίας/συναλλαγης!

 

Λυπάμαι αν έπεσες θύμα απάτης ή γαϊδουρινής συμπεριφοράς, αλλά εδώ, δυστυχώς, δεν είναι χώρος για καταγγελίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου