Προς το περιεχόμενο

τοποθετηση bass trap - μονιτορ στον χωρο help !


Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω κανει επισυναψη την κατωψη του δωματιου μου το οποιο βρισκεται στο 3ο οροφο απο τον δρομο . Εχω αγορασει 8 ιντσες μονιτορ για ρεαλ ταιμ κιθαρα και ηχογραφηση και θελω μια μικρη βοηθεια για την τοποθετηση τους στον χωρο πρωτα  και αν χρειαστει που να τοποθετησω τις μπασοπαγιδες . το Α και Β ειναι οι πιθανες  επιλογες που εχω διαθεσημες για να στησω το γραφειο με το η/υ και τα μονιτορ

 

 

ευχαριστω .. δεν ξερω τι αλλες πληροφοριες χρειαζετε να δωσω οποτε ask me !

spiti.thumb.png.2eed14be1efcb8c4b998772e2d44a447.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Θέση Α, είναι ιδανικότερη από την Β, αν και πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν στην μέση των τοίχων που έχεις σημειώσει "3μ" και "4μ". Φρόντισε τα μόνιτορ να πατούν πάνω σε σγουγγάρι ή αφρολέξ παχύ επάνω στο γραφείο και να απέχουν τουλάχιστον 50-60 πόντους από τον πίσω τοίχο. Πίσω από τα μόνιτορ στον τοίχο, καλό θα είναι να βάλεις μόνωση, κομμάτια διάφορα σε σχήμα σκακιέρας, δηλαδή σφουγγάρι - κενό -σφουγγάρι - κτλ για να "σπάσει" η αντανάκλαση από τον πίσω τοίχο. Στη γωνία Β, πρέπει να μπει μπασοπαγίδα. Όταν η μπαλκονόπορτα θα είναι ανοιχτή, όπως στο σχέδιο, το ένα φύλλο της πόρτας, θα σου δημιουργεί ψιλοπροβληματάκι. Σε χαμηλές εντάσεις, θα είσαι σχετικά νορμάλ, σε δυνατές το δωμάτιο θα αρχίσει τις "επιστροφές". Καλό θα ήταν και σε όλους τους υπόλοιπους τοίχους και αν μπορείς και στο ταβάνι, να βάλεις πάλι μερικά κομμάτια μόνωση εδώ κι εκεί για να σβύσεις κάποιες αντανακλάσεις. Μην φοβηθείς τα πολλά έπιπλα και πράγματα μέσα στο δωμάτιο, θα βοηθήσουν, αρκεί να μην είναι ακριβώς δίπλα στα μονιτορ, αλλά στο υπόλοιπο δωμάτιο.

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω φιλε για την απαντηση . Τωρα οσον αφορα τις προτασεις σου οπως ειναι η παρουσα διαμορφωση του δωματιου στη γωνια Β εχω ενα γραφειο με βιβλιοθηκη και οπως κοιταμε το σχημα στη κατω και πανω δεχια γωνια υπαρχει κρεβατι + βιβλιοθηκη και επιπλο με ραφια και τηλεοραση οποτε δεν μπορω να βαλω μπασοπαγιδες . Μενει δλδ πισω απο τα μονιτορ δλδ να βαλω οταν λες σκακιερα εννοεις αυτο που εχει σχημα αυγουλιερας ? βορεις να μου διχεις ενα φωτο γτ η οικογενειακη μας επιχειρηση  ασχολειτε με οικοδομικα και μονωτικα υλικα και μπορω να τα προμηθευτω φτηνα .

 

ευχαριστω περιμενω απαντηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι δεν εννοώ "αυγουλιέρα". Εννοώ πως βάζεις ένα κομάτι πχ. 50 χ 50 πόντους σφουγάρι και αφήνεις 50 πόντους κενό τοίχο, μετά βάζεις άλλο ένα κομμάτι και αφήνεις άλλους 50 πόντους κενό τοίχο, ώστε να σχηματιστεί ένα σχέδιο σαν σκακιέρα, όπου το σφουγγάρι θα είναι τα "μαύρα" τετράγωνα της σκακιέρας και ο κενός τοίχος τα "άσπρα".

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου