Προς το περιεχόμενο

θα κανω δουλεια με το e drummer?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπων δηλωνω , μπουζουκτσης και κιθαριστας  (περισσοτερο  συνοδευω τα τραγουδια που γραφω )  παντα με απασχολουσε το θεμα του ντραμιστα και μιας που με midi δεν γινεται δουλειά ειχα αρχισει να σκεφτομαι  την λυση των Pads  (οχι e-drums ) και να τα τρεχω με κανενα vst i  αλλα κοστιζουν το φθηνοτερο 200 ευρώ το αλεσις  , οπωτε σκεφτομαι να  επενδυσω λίγο παραπανω  για ενα ηλεκτρονικο ντραμς  τα λεφτα που μπορώ να διαθεσω ειναι 350 ευρώ  αντε 380  καπου εκει  δεν θα ηθελα να ξεφυγω περισσοτερο  για την δουλεια που το θελω  , κινουμε στο λαικο ρεπερτοριο  (χωρεις να λεω οτι δεν θα παιξουν rock τζαμαρισματα / Disco )

στο θεμα μας τώρα  απο οτι μιλησα με εναν φιλο μου ειπε οτι για recording θα πρεπει να γραφει το e-drummer σε midi για τυχων διορθωσεις , επεισης θα ηθελα οσο ποιο κοντα αισθηση με κανονικα .

επεισης θα ηθελα να μπορει να συνδεθει με pc για να παιζει ηχους απο addidictive drums. (δεν ξερω αν αυτο γινεται μονο με trigger )

τωρα απο θεμα ρυθμου εχω , παιζω και τουμπερλεκι  ;D αλλα ντραμς  δεν εχω  παιξει σχεδων ποτέ και δεν ξερω αν θα μπορουσα να τα καταφερω  σαν αυτοδιδακτος (ποιο πολυ με προβληματιζει  η μποτα  , το διπεταλο μου φαινετε ποιο ευκολο λολ? )

 

το Hardway μου ειναι απο καρτα  Mackie satellite χωρεις midi υποδοχες (εδω θα ηθελα  καποια λυση αν υπαρχει  δεν σκοπευω να αλλαξω καρτα συντομα .. )

 

Μονιτορ samson 65A .

 

απο οσο εψαξα στο youtube μου αρεσαν καποια σετακια οπως

 

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Drums/E-Drums-Sets/_SET_-FAME-DD-505-II-E-Drum-Set-throne-headphones-stix/art-DRU115

 

http://www.thomann.de/gr/millenium_mps200_edrum_special_set.htm

 

http://www.thomann.de/gr/millenium_mps300td3v_mesh_special_set.htm    (αυτο το  ψηνω πολυ ασχημα )  οπως και το  alesis Παρακατω  αν και φευγω λιγο πανω αλλα  ισως τα δωσω .

 

 

http://www.thomann.de/gr/alesis_dm6_edrum_kit.htm

 

 

thanks!

 

 

 

 

μπλουζάκι και άγιος ο θεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

για το studiακι μου τα θελω  εγω θα τα παιζω ολα  .

o.k. κατάλαβα. Τότε αφού δεν τα πας καλά με το Midi (Drum Machine) και όπως λες έχεις τον ρυθμό, μάλλον θα σε βολέψουν τα τύμπανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε εμενα η συμβουλη μου (και το ειχα προτεινει και σε ενα παιδι ακομα εδω μεσα), ειναι αν μπορεις να μαζεψεις καποια χρηματα παραπανω. Αν δεν μπορεις , γιατι κι εγω τα Fame εχω που εδειξες παραπανω, παλι πιστευω θα βγαλεις καποια ακρη, απλα αυτο το οτι δινεις παιρνεις που λενε ισχυει και εδω λογικα.   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου