Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα είπατε; NILS!


ez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Επανέρχομαι με έναν απο τους αγαπημένους μου κιθαρίστες ever και δυστυχώς απο τους πλέον παραγνωρισμένους... Ταπεινή μου άποψη πως πρόκειται για έναν ιδιοφυή κιθαρίστα με στυλ, άποψη, ήχο και τεχνική ολόδικα του.

Το πόσο Rn'R αλήτης είναι, την ιστορία και τις συνεργασίες του τ'αφήνω στην άκρη...

Ανεξάρτητα απο το πόσο αρέσει ή όχι η μουσική του, ποστάρω το συγκεκριμένο κλιπ γιατί θεωρώ πως μπορεί να βοηθήσει γενικώς σε πολλά επίπεδα τους συνφορουμίτες κιθαριστές.

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν το βιογραφικό σου αναφέρει Neil Young και Bruce Springsteen, δεν χρειάζονται νομίζω πολλά λόγια.Προτείνω να ακούσετε το εκπληκτικό του soulfull solo στο speakin' out απο το tonight's the night (1973) του Neil.

Thank God for the rain....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bruce Springsteen - Tunnel of Love

 

Θα συμφωνήσω με τον κύριο Ζάικο για το ότι είναι ένας εξαιρετικός κιθαρίστας με εντελώς δική του τεχνική- ήχο- παίξιμο. Το κακό είναι ότι οι δίσκοι του είτε με το γκρούπ του τους Grin είτε οι προσωπικοί του, αγωνίζονται για τη μετριότητα.(Συνθέσεις ,φωνητικά, όλα μου ακούγονται ανιαρά). Το 1988 στο 1ο μου ταξίδι στη Σουηδία η μέλλουσα γυναίκα μου μου έκανε δώρο, ταξίδι-συναυλία στη Στοκχόλμη για να δούμε τον Springsteen στα πλάισια της παγκόσμιας περιοδίας του για τη προώθηση του Tunnel of love. Το show ήταν περίπου 4 ώρες (18.00-22.25) με διάλειμμα. Ήμουν στην αρένα του σταδίου κατω από τα πόδια του Lofgren και τον παρακολουθούσα επισταμένως. Στο σόλο του στο Tunnel... μου ΄φυγε το μυαλό.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου