Προς το περιεχόμενο

final


karozas76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ειχα ακουσει απ'την πρωτη μερα που το ανεβασες αλλα δεν εγραψα κατι γιατι αυτο τον καιρο ειμαι αναγκασμενος να ακουω απο τα ηχειακια του laptop και ετσι μπορει να κανω σημαντικα λαθη σ'αυτο που ακουω και την κριτικη.

Θα προσπαθησω ομως :)

Λοιπον, απ'την πρωτη φορα που το ακουσα, μου αρεσε παρα πολυ! Groovαρει πολυ καλα και σε κουναει θες δε θες, δινοντας αυτο το ''αεικινητο'' feeling! Ειναι απο τη funk που μου αρεσει πολυ να ακουω, και την αντιπροσωπευει μια χαρα! Απ'οσο ακουω εχει πολυ ωραια τοποθετημενα τα οργανα που παιζουν ρυθμικα και αναπτυσεται αψογα! Με δυσκολια ομως καταφερα να ακουσω το riff του μπασου, λογω ηχειων >:(. Τελοσπαντων, μου αρεσουν πολυ αυτες οι μουσικες οταν παιζονται καλα, και στη συγκεκριμενη περιπτωση, αυτο γινεται!

Να πω τι του λειπει, για να γινω και λιγο σπαστικος ;D

Θα ηθελα να υπαρχει ενα κυριως riff(μαλλον απ'την κιθαρα) που θα ηταν το θεμα του κομματιου. Τα οργανα αλλαζουν διαρκως ριφακια ή σολαρουν, ετσι ωστε δινεται η εντυπωση ενος (ωραιου) jamαρισματος. Αν υπηρχε, ομως, ενα βασικο ριφ το οποιο ασπουμε θα παιζοταν στην αρχη, επειτα μετα τα σολο, και στο τελος, τοτε θα μπορουσαμε να μιλησουμε για ολοκληρωμενη συνθεση και για ενα funk ''κομματι'' που δε θα ειχε και πολλα να ζηλεψει απο αλλα αναγνωρισμενα!

Καλο θα ηταν να μας πεις και τι ακριβως οργανα παιρνουν μερος, αν ειναι ολα real ή οχι, κλπ.

Και παλι τα συγχαρητηρια μου, και ανεβασε και τις επομενες σου ιδεες γιατι ειναι πραγματικα αξιολογες :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικα γιατι αρνητικες κρητικες?

εμενα μου φανηκε μια χαρα σαν μια ''γενικη ιδεα'' που θα διαμορφωθει για κατι συγκεκριμενο!

 

κατα τα αλλα, με τα ακουστικα μου που το ακουσα, μια χαρα ειναι και σαν ιδεα και σαν παραγωγη.

 

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον καταρχην σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Σε οτι αφορα το riff εχεις απολυτο δικιο αλλα δυστυχως το φιλαρακι μου με το οποιο το φτιαξαμε(ο Θανασης Αγγελακης ) εφυγε για Αθηνα και ο χρονος ηταν περιορισμενος για παραπανω επεξεργασια.Τωρα σε οτι αφορα τα οργανα παιζει μια epiphone les paul ,μια strat copy με to vst plugin  vandal amp.Το μπασο ειναι ενα washburn p-style συνδεμενο κατευθειαν στην καρτα ηχου(line 6 pod studio gx).Τα τυμπανα (mixosaurus) ειναι παιγμενα και  προγραμματισμενα στο cubase τα hammond  κλπ ειναι παιγμενα realtime με καποια vst του cubase

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου