Προς το περιεχόμενο

orange ad-5


hlal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδες!

ο τιτλος που εβαλα δεν λεει και πολλα,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για το τι ακριβως με προβληματιζει σε αυτον τον ενισχυτακο!

για μελετη με καλυπτει πληρως,ειναι οκ.

επειδη ομως το χρησιμοποιω και σε προβες αντιμετωπιζω τα εξης δυο προβληματακια:

-μικρο headroom(αναμενομενο απο εναν λαμπατο των 5watt)

-οταν παραανοιξω το volume και χρησιμοποιω neck pickup(παιζω με les paul)το overdrive ακουγεται ελαφρως σαν...καμενο? ??? ???για??(ισως φταιει το μικρο ηχειο?)

μην μου προτεινετε να παρω μεγαλυτερο ενισχυτη,δεν ειναι λυση,μ αρεσει αυτος που κουβαλιεται κι ευκολα,και επιπλεον εκτος απο τα δυο που ανεφερα παραπανω ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτο το εργαλειο ;D

οποτε σαν λυση(κυριως για λιγο περισσοτερο headroom) ισως καποιες συγκεκριμενες λυχνιες???(δεν περιμενω προφανως να τον ανοιγω στο 9 και να ειναι καθαρο,να μην σπαει ομως κι απ το 3!!!)

και μια καμπινα απο κατω λογικα δεν θα βοηθαγε?(να μην ακουγετε τοσο μικρος ο ηχος ;D ;D)

αν κανεις εχει πειραματιστει με τον συγκεκριμενο ενισχυτη ας με διαφωτισει ;D ;,και,επειδη καμπινα σκεφτομαι να του βαλω ετσι κι αλλιως,προτεινετε καμια με 2 12'' ηχεια στα 16ohm σε σχετικα λογικη τιμη!

αυτα τα λιγα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...α, και σχετικα με μια πιθανη αλλαγη λυχνιων(για περισσοτερο headroom),γενικα δεν με πολυενδιαφερει το πολυ distortion,σχετικα χαλαρο crunchy overdrive θελω 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου