Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Με Ελληνικές VISA Στην Αμερική??


WilliamSats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεται ακούσει κάτι?

Προσωπικά δε γνωρίζω και πολλά, απλά προσπάθησα να κάνω μία αγορά απο ένα site και κάθε φορά που προσπαθούσα να κάνω checkout μου έγραφε και κάποια "δικαιολογία", όπως "Billing address doesn't match cardholders address", "Mismatch cardholders details" κλπ κλπ.

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί, πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και είχα στο ακουστικό την υπάλληλο και της έλεγα κάθε βήμα που κάνω και τα στοιχεία που δίνω για την παραγγελία και όλα ήταν σωστά, αλλά και πάλι τα ίδια.

 

Εν το μεταξύ (και εδώ υπάρχει αρκετό ζουμί), ένας φίλος που πηγαίνει Αμερική κάθε χρόνο, μου είπε οτι πλέον(ε?) δεν δέχονται όλα τα κατστήματα Ελληνικές πιστωτικές κάρτες, αλλά σε στέλνουν σε τοπικές τράπεζες να σου πάρουν απο εκεί ποσό και να στο κάνουν prepay κάρτα. (και λέω εγώ τώρα, αν είναι να τρέχεις σε ΑΤΜ και τράπεζες γιατί δεν τα πληρώνουν και cash, βρεεε τους Αμερικάνους ;D )

 

Τί γίνετε?

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχουν ελληνικες VISA ολες οι καρτες VISA "δουλευουν" κατω απο τη μη κερδοσκοπικη διεθνη  "εταιρεια"  VISA & ειναι απολυτως εγγυημενες,κατι αλλο συμβαινει.

 

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι επειδη η λεξη "Ελληνας" εχει γινει συνωνυμη με τη λεξη "απατεωνας" στον αγγλοσαξωνικο κοσμο λογω της χρεοκοπιας της χωρας μας (οσοι ζουνε εξω μπορουν να το επιβεβαιωσουν αυτο νομιζω),καποιοι εμποροι που βλεπουν πολυ CNN & BBC  ;D (και τα 2 καναλια..λατρευουν την Ελλαδα... ;D) φοβουνται οτι οι καρτες ειναι κλεμμενες.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχουν ελληνικες VISA ολες οι καρτες VISA "δουλευουν" κατω απο τη μη κερδοσκοπικη διεθνη  "εταιρεια"  VISA & ειναι απολυτως εγγυημενες,κατι αλλο συμβαινει.

Και εγώ έτσι ήξερα (εξάλλου έχω ψωνίσει πολλές φορές απο Αμερική παλαιότερα), αλλά αυτό ισχύει 100%

Εν το μεταξύ (και εδώ υπάρχει αρκετό ζουμί), ένας φίλος που πηγαίνει Αμερική κάθε χρόνο, μου είπε οτι πλέον(ε?) δεν δέχονται όλα τα κατστήματα Ελληνικές πιστωτικές κάρτες, αλλά σε στέλνουν σε τοπικές τράπεζες να σου πάρουν απο εκεί ποσό και να στο κάνουν prepay κάρτα.

Μάλιστα μου είπε οτι αυτό έγινε στο Guitar Center στην Καλιφόρνια και 2 άλλα πιο μικρά μαγαζιά, ενώ στο sweetwater τη δέχτηκαν.

Στο guitar center, δεν του είπαν οτι έχει πρόβλημα η κάρτα, απλά οτι δεν δέχονται κάρτες απο χώρες εκτός Αμερικής.

 

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι επειδη η λεξη "Ελληνας" εχει γινει συνωνυμη με τη λεξη "απατεωνας" στον αγγλοσαξωνικο κοσμο λογω της χρεοκοπιας της χωρας μας (οσοι ζουνε εξω μπορουν να το επιβεβαιωσουν αυτο νομιζω),καποιοι εμποροι που βλεπουν πολυ CNN & BBC  Grin (και τα 2 καναλια..λατρευουν την Ελλαδα... Grin) φοβουνται οτι οι καρτες ειναι κλεμμενες.

Μα εννοείτε οτι πας με το διαβατήριο στο χέρι, επίσης ο συγκεκριμένος είναι πελάτης στο guitar center εδώ και πολλά χρόνια και με πάααρα πολλές αγορές κάθε χρόνο.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορει το Local clearing center να μη δεχεται καρτες εκτος ΗΠΑ αν και ΠΟΛΥ περιεργο μου φαινεται.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και για να γίνει πιο συγκεκριμένος, στη δική μου περίπτωση προσπάθησα να κάνω on-line παραγγελία στην Super-Vee http://www.super-vee.com/

Απλά το αναφέρω αν σε περίπτωση προσπαθίσει κάποιος άλλος και δεν τα καταφέρει, να το διασταυρώσουμε.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί τελικά να μην είναι αυτή η περίπτωσή σου, αλλά για τι ποσό μιλάμε;

 

Είχα πάει πρόσφατα στη Νέα Υορκη και είχα πάθει το εξής: Έκανα κανονικά μια συναλλαγή με πιστωτική κάρτα (είχα και Visa και MasterCard από μεγάλη ελληνική τράπεζα) και καθησυχασμένος πήγα να τη χρησιμοποιήσω και για κάποια μικροπράγματα (που δε γινόταν αλλιώς η συναλλαγή) και πάντα έβγαζε "Invalid Transaction" και στις 2 κάρτες και κόντεβα να τρελαθώ (edit: διοτι δεν είχα μετρητά να τη βγάλω όλο το ταξίδι...), από την Ελλάδα δε, μου λέγανε ότι δεν υπάρχουν καν καταγεγραμμένες οι απόπειρες συναλλαγών που έκανα...

Τι γινόταν τελικά; Για κάποιο ηλίθιο λόγο, για συναλλαγές κάτω από (νομίζω) $30 ή κάποιο τέτοιας τάξης ποσό (max $35) το Αμερικάνικο σύστημα απλά δεν μπαίνει στον κόπο να κάνει verification κάρτας από το εξωτερικό και σου βγάζει διάφορα μηνύματα invalid transaction, verification failed κλπ. Είχα πάθει πλάκα γιατί έδινα εγώ κύριος την πιστωτική και μου έλεγε ο εκάστοτε υπάλληλος "Έχει πρόβλημα η κάρτα σας", θέλω δηλαδή να πω ότι αυτό δεν περιορίζεται μόνο σε on-line συναλλαγές, αλλά και σε καταστήματα κλπ...

 

Ακόμα και αν δεν είναι αυτή η περίπτωση εδώ, τα γράφω ώστε να τα δει κάποιος που ίσως πάθει το ίδιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ποσό χρέωσης στη δική μου περίπτωση ήταν $198 περίπου.

Όσον αφορά την τράπεζα (ALPHA), μου είπαν οτι βλέπουν 2 προσπάθιες που όμως ακυρώθηκαν απ'το σύστημα και έτσι δεν με έχουν χρεώσει κάτι.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρα δεν παίζει το δικό μου σενάριο, και αφού η τράπεζα "βλέπει" τις απόπειρες, ζητα τους να σου εξηγήσουν τι συμβαίνει, γιατί ακυρώνει τη συναλλαγή. Νομίζω πως είναι δική τους ευθύνη... τουλάχιστον να σου πουν αυτή την πληροφορία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα κι εγώ δύο άκυρες προσπάθειες σε online κατάστημα, άσχετο με τα μουσικά, με ελληνική Visa (Electron από Alpha).

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου