Προς το περιεχόμενο

VIRUS TI απο εξωτερικο?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γνωριζει κανεις καποιο μερος στο εξωρικο που μπορω ν'αγορασω το virus ti desktop, σε μια καλη τιμη(και used δεκτο) , να ειναι εγκuρο μερος και να δεχονται check, (oxi karta) τuχαινει να εχω την ανωτερη εκπτωση στο νακα αλλα κι αuτη δεν ειναι ικανοποιοητικη...αν γνωριζει καποιος κατι θα ειναι χρησιμο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πατα εδω και θα σωθεις

 

Επισης γραφοντας τους e-mail στα αγγλικα και λεγοντας τους οτι εισαι απο ελλάδα η απαντηση σου ερχεται στα ελληνικά γιατι 375-30.jpg δουλεύει έλληναρας εκει μεσα. Απλα το καλυτερο store στην ευρώπη. To ονομα του ειναι γιωργος αγγελοπουλος αν δεν κανω λαθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry κιόλας αλλά γιατί πρέπει να στείλεις e-mail στον Thomann και να περιμένεις απάντηση για να δεις από που θα το παραγγείλεις; Ούτως ή άλλως, τις τιμές τις έχει στο site (υπολόγισε κάτι ελάχιστα παραπάνω σε σχέση με το αγγλικό site λόγω ελαφρώς μεγαλύτερου ΦΠΑ) και τα μεταφορικά είναι fix στα 20 ευρώ. Simple... :wink:

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου