Προς το περιεχόμενο

Grammy Nomination για τον Γιώργο Φακανά


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Ο Γιώργος Φακανάς με το νέο του CD  “INTERSPIRIT” , βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους τελικούς υποψήφιους για το βραβείο GRAMMY.

 

(GRAMMY NOMINATION FOR BEST CONTEMPORARY JAZZ CD ).

 

Ποτέ άλλοτε Ελληνική μουσική και Έλληνας μουσικός δεν έχει τιμηθεί σε αυτό το βαθμό.

Ελπίζουμε το γεγονός αυτό να αποτελέσει την αρχή και για άλλες Ελληνικές Μουσικές διακρίσεις, που έτσι κι αλλιώς το αξίζουν.

 

 

Ο Γιώργος Φακανάς και το group του, YFG ( Τάκης Πατερέλης-σαξόφωνο ,  Αντώνης Ανδρέου-τρομπόνι,  Δημήτρης Σεβδαλής-keyboards, Γιώργος Φακανάς-μπάσο, Αλέξανδρος Κτιστάκης- drums), ξεκινούν σειρά εμφανίσεων από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ’10 και κάθε Πέμπτη στο club BACARO .  (Σοφοκλέους 1 – Αθήνα τηλ. 210 3211882 - ΩΡΑ : 22.30μ.μ. – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

 

Σε ορισμένες συναυλίες θα υπάρξουν οι γνωστοί διεθνούς φήμης και αξίας μουσικοί «guests από Αμερική» οι οποίοι θα συμπράξουν με το Yiorgos Fakanas Group.

 

Θα ακουστούν κομμάτια από το cd “Interspirit”, από παλιότερες δουλειές του Γιώργου Φακανά καθώς επίσης και συνθέσεις των εκάστοτε καλεσμένων.

 

Σας περιμένουμε !!!

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου