Προς το περιεχόμενο

Tokai K Gibson Traditional


chaous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Wow, ειναι η πρώτη φορά που αναρτάται τέτοιο θέμα στο noiz. Η πρόταση για fender εμφανίστηκε στην πρώτη σελίδα αυτήν την φορά :D

Χωρίς πλάκα θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, δεν υπάρχει καλύτερη gibson από gibson σε αυτά τα χρήματα καινούργια, τουλάχιστον εαν δεν μιλάμε για ρέπλικες. Για μένα καλύτερα να αγοράσεις μεταχειρισμένη gibson στα ίδια χρήματα, πολύ καλύτερη επένδυση. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζονται στις αγγελίες, οπότε υπομονή και ελπίδα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δικη μου προταση ειναι να περιμενεις να βρεις μια μεταχειρισμενη standard της δεκαετιας του '90. Οσες ετυχε να πιασω ηταν ανελπιστα καλες σε σχεση με παλαιοτερες και νεοτερες. Με υπομονη μπορεις να πετυχεις καποια γυρω στα 1200 ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί όχι, εξαρτάται όμως από την τιμή. Καλό είναι να υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες αλλά και serial number. Εαν δεν καίγεσαι (δεν αγοράζεις και φάρμακα, εδώ που τα λέμε) καλύτερα να ψάξεις πρώτα μεταχειρισμένες στην ελλάδα, σίγουρα θα βρεις κάτι.

Τσέκαρε επίσης και τον δεκάλογο του καλού ebayer στο forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα αγοραζατε ποτε απο το e-bay μεταχειρισμενη gibson les paul traditional απο πολυ καλο πωλητη σε μια καλη τιμη?

 

Βεβαιως εαν ο πωλητης ειναι οντως καλος και τιμιος.Για gibson εχω εντοπισει εναν τετοιο στην Αγγλια που τον παρακολουθω καιρο και φαινεται ΟΚ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

ΟΧΙ δεν θα μπορουσε ( με 800 ευρω δεν ειναι δυνατον να παρεις ενα LES PAUL copy που να μπορει να ανταγωνιστει την συγκεκριμενη κιθαρα που αναφερεις)

 

;D[/size]

 

Συμφωνω!(Αν εχεις 1000ε κανε λιγο υπομονη...και βαλε κατι παραπανω για traditional η standard,ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ οι διαφορες απο τις les paul των 800-1000ε)Φιλικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου