Προς το περιεχόμενο

Guitar Speed Trainer


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα

Καθως περιπλανιομουν σε διαφορα κιθαριστικα σημεια του ιντερνετ επεσε το ματι μου σ αυτο το προγραμμα. http://www.guitarspeed.com/gst/default.asp (σορρυ αν δεν επιτρεπεται να ποσταρω λινκ).

Αυτα που λεει μεσα ενδιαφεροντα μ ακουγονται κ ο τροπος με τον οποιο λειτουργει. Το κατεβασα απο ενα "κακοηθες" σαιτ που μπορεις να το βρεις free  :P κ το ψαχουλευω τωρα. Αυτο π μ αρεσε αρκετα ειναι οτι μπορεις να οργανωσεις μεσα σ αυτο τις ασκησεις σου. Αν δεν θες να ακολουθησεις τις ασκησεις που εχει μεσα αυτο μπορεις να δημιουργησεις δικες σου. Επισης μου φαινεται ενδιαφερον το οτι δημιουργεις μεσα σ αυτο προφιλ που αφορα την δικη σου ικανοτητα κ αναλογα μ αυτην σου δινει αυτο την ταχυτητα στην οποια ειναι πιο ιδανικη να εξασκηθεις αναλογα με την καθε ασκηση. Το εχει δοκιμασει κανεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχω δοκιμασει πριν αρκετο καιρο, ηταν χρησιμο αλλα και λιγο σπαστικο..στην πορεια ομως εφτιαξα δικες μου ασκησεις στο guitar pro με τις οποιες δουλευεις συνδυαστικα διαφορα στην κιθαρα (hand sychronization, downstrokes, alternate picking, sweep etc)

Οποτε θα ελεγα οτι ειναι καλο για καποιον που δεν μπορει να "βαλει" τον εαυτο του ευκολα σε προγραμμα αλλα παντα αποτελει ενα εργαλειο για να δουλεψει καποιος την ταχυτητα αρκει να ξερει/να του εχουν δειξει την σωστη τεχνικη.

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου