mentalvortex Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 ποια εχετε δοκιμασει,ποια σας αρεσουν περισσοτερο και γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Φίλε μου εγώ έχω το signature του Dimebag Darrell (R.I.P. :( ) και μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ καλό!! Έχει επιλογέα για να επιλέγεις μεταξύ 6-7 διαφορετικών τύπων wah, volume, tone, eq, έχει 2 inputs(μία ανά πλευρά), και it's built like a tank που λένε και οι Αμερικάνοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 και it's built like a tank που λένε και οι Αμερικάνοι... όντως έτσι φαίνεται! Το bad horsie της morley το έχει παίξει κανείς? Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G_V_K Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Φίλε εγώ έχω το κλασικό Cry Baby της Jim Dunlop! http://www.jimdunlop.com/products/electronics/crybaby/products/gcb95f/index.html Αν και λίγο απότομο πιστεύω ανεπιφύλακτα ότι μπορείς να το χρισημοποιήσεις παντού και πάντα!!! :D http://www.myspace.com/sectorillusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Το χω το Bad Horsie, είναι ιδιαίτερο πετάλι [δεν έχει το κλασικό ήχο του Dunlop], αλλά εγώ δεν το αλλάζω με τίποτα. Αν θέλεις πετάλι που να συνδυάζει και κλασικό ήχο και μοντέρνα κατασκευή, αντί για το Bad Horsie σου προτείνω το GD-300 [George Dennis Wah]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 rmc picture η wizard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 έχω ένα vox του `80 που το γουστάρω, δεν έχω παίξει και με άλλο :lol: για πρόταση :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 rmcpicture η wizard +3.000.000 8) εχω το wizard και μαμει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 αν και δεν ειμαι φαν του wha, ουτε το πολυμεταχειριζομαι με εξαιρεση 1-2 τραγουδια, εχω ενα gcb95 της dunlop το οποιο το εχω κανει true bypass και του εχω αλλαξει καποιους resistors για να μη χανει σε ενταση το σημα οταν ειναι on.....δεν μπορω να πω οτι ειμαι κατενθουσιασμενος αλλα ουτως η αλλωστε τα wha δεν με ενθουσιαζουν γενικοτερα........ 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 αν και δεν ειμαι φαν του wha' date=' ουτε το πολυμεταχειριζομαι με εξαιρεση 1-2 τραγουδια, εχω ενα gcb95 της dunlop το οποιο το εχω κανει true bypass και του εχω αλλαξει καποιους resistors για να μη χανει σε ενταση το σημα οταν ειναι on.....δεν μπορω να πω οτι ειμαι κατενθουσιασμενος αλλα ουτως η αλλωστε τα wha δεν με ενθουσιαζουν γενικοτερα........[/quote'] Το σήμα σου άρχισε να εξασθενεί μετά τη μετατροπή που του έκανες σε true bypass ή στο έκανε και πριν? Εμένα αντιθέτως (ειδικά όταν παίζω με drive) το σήμα ενισχύεται όταν ανοίγω το πετάλι. Πάντως κι εγώ αν και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το gcb95, σκέφτομαι να κάνω τις εξής μετατροπές: 1) True bypass διακόπτης 2) Προσθήκη LED για να ξέρω πότε είναι ON 3) Προσθήκη 2 extra ποτενσιομέτρων (ή trimmers) για να ελέγχω το συχνοτικό εύρος του πεταλιού και το αν θέλω να ακούγεται Wah ή Woh...:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση