Προς το περιεχόμενο

collapsed rudiments


greekdrums

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομιζω οτι οποιος εχει μελετησει rudiments εχει πανω κατω αντιληφθει αυτο που παρουσιαζει ο τυπας. Οτι δηλαδη τα περισσοτερα rudiments αν  ειδωθουν με μια ευρυτερη ματια αποτελουν συνθεση - υπερθεση των sigles και doubles με ορισμενη διαφορα φασης (αν γινομαι κατανοητος)

 

Περα απο αυτο νομιζω οτι το να στηνουμε μια ολοκληρη νεα θεωρια πανω στα collapsed rudiments -δεν τον ηξερα τον ορο- ειναι λιγο καμμενο για εμας τους απλους θνητους.

 

Για καποιον που ενδιαφερεται να γραφει βιβλια και να κανει κλινικς ΟΚ. Αλλα περα απο αυτο δε νομιζω οτι για τον μεσο drummer ολα αυτα εχουν σημασια

 

Ουτε τα πολλα patafla και ratamacue. Singles Doubles paradiddles και flams και αν τα εχεις πας παντου Εξαιρεση το αγαπημενο μου swiss army triplet το οποιο βεβαια στην ουσια ειναι διπλα (collapsed βεβαιως βεβαιως)

 

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω απο οτι ξερω δεν ειναι το θεμα οτι τα ρουντιμεντς αποτελουντε απο μονα - διπλα-φλαμσ  κτλ.

Αλλα οτι με ελαστικοποιηση μιας κινισης γενιουντε πολα  ρουδιμεντς :)πχ αν ελαστικοποιησεισ το δεξι αριστερο φλαμ σε βγαζει σε διπλα -σουισ αρμυ και οτι αλλο λεει ο παιχτης.φαντασου τα πανο στο σετ.................(εχω ακουσει τετοιο πεξιμο μπροστα μου με αναλιση κτλ.και εμεινα :o.

www.autokanelis.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μωρε το ιδιο λεμε. το ιδιο λεει κ ο μιστερ. αν "απλωσεις" το ενα rudiment βγαινει αλλο. Aπλα ολα τελικα ειναι μονα και διπλα.

 

Και μοιραζοντας καλα στο σετ μοναχα singles doubles paradiddles μπορεις να κανεις παπαδες. ΜΟΝΟ με αυτα δε χρειαζεται να μοιρασεις flam draga diddle triple inverted super duper ratamacue για να παιξεις ωραια πραγματα

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου