Προς το περιεχόμενο

Εξοπλισμός για Live με solo piano(ηλεκτρικό)


ntadis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια παίδες...

 

Έχω ενα stage piano (Yamaha P85) http://www.yamahap85.com/yamaha-p-85.html και το ψάχνω για διάφορα live [solo piano] . Μιλάμε για χαλαρές καταστάσεις (τύπου Piano restaurant, "βραδιές πιάνου" κτλ )

 

Αυτό που θέλω να ρώτησω:

Σε περίπτωσεις μαγαζιών που δεν είναι livadika και επομένως δεν εχουν κατάλληλο εξοπλισμό για live -πχ απλά cafe- εκτός απο τα πληκτρα τι αλλο θα χρειαστω? Χρειαζομαι καποιον ενισχυτή ή κατι τετοιο?

 

Δεν εχω ιδέα τι εχουν συνηθως στη διαθεση τους αυτα τα μαγαζια για να παιζουν τη δικη τους μουσική, αλλα φανταζομαι συνήθως εχουν ενα λαπτοπ, ηχεια (και  κανα μεικτη?).  Σ' αυτην την περιπτωση γινεται αν συνδεσω απλα τα πληκτρα ή χρειαζεται καποια εξτρα ενισχυση?  Εχω κι αυτο το μεικτακι (tapco by mackie Mix.60) Δεν ξερω αν θα βοηθουσε κατι.

http://www.tapcoworld.com/scripts/showimage.html?u=/products/mixseries/photos/MIX60-TOP.jpg.

 

Να επαναλάβω οτι μιλαμε κυρίως για χαλαρές καταστασεις χωρις πολυ δυνατη ενταση.

 

cya

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτος από το piano ίσος μεικτή αν τραγουδάς η αν χρησιμοποιείς drum machine η arranger.Εκτος αν έιχει line in το piano και περνάς εκεί το 2νδ instrument (στάθμη το 2νδ instr. θα φτιάχνεις από το 'guest' από το ίδιο δηλαδή και όλα μαζί στο μικτή η τι line in του ενισχυτή του μαγαζιού.Πάνω από όλα χρειάζεσαι ακροατήριο γιατί το style αυτής τις διασκέδαση πεθαίνει εδώ και χρονια και τώρα με την βύθιση τις οικονομικής κατάστασης ίσος μια dodekaxordi και ένα καπέλο ανάποδα έξω από τον Άγιο Παντελεήμονα και άλλες μεγάλες ενορίες ίσος να είναι η καλύτερη επένδυση (ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν θέλω να θίξω τις δυνατότητες σου σαν μουσικό....).Καλή Χρονια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειαχαρά CLASSIC..

 

Όχι μιλάω καθαρα για σόλο πιάνο (ούτε φωνή,ούτε άλλο όργανο)..Η μουσική περισσότερο σε ρόλο "μουσικό χαλί" και όχι συναυλιακές φάσεις.

Το μεικτάκι το ανέφερα μήπως βοηθάει σαν προενίσχυση...

 

Όσο για το ακροατήριο είμαι πλήρως κατατοπισμένος για τα δεδομένα ;)

 

edit:...και καλή χρονιά σε όλους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα αν έχεις "μεικτιδιοτι" θα εξής κατά το δυνατό ευκολότερο balance στις στάθμες τον όργανον, η χροιές σου θα είναι εκεί που σου αρέσει και θα εξαρτώνται μονο από την ποιότητα ήχου του ενισχυτή -ηχείων του χορού που θα βρίσκεσαι.Σαν 'minimal' set up μπορεί να δουλέψει και χωρίς μεικτή με υποχώρηση στο θέμα που σου ανέφερα πριν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok.Αλλα και σαν μουσικό χαλι να θέλεις να δουλέψεις μπορεί να υπάρχει και άλλος εξοπλισμός και ανάλογα από τι στάθμη του ήχου και το ρεπερτόριο κινείσαι από απαγγελία ποίησης (!@#$%^& !!!!) = πάρτο αλλοίος τις περισσότερες φορες έως κανένα restaurant που πάλι μουσικό χαλι ποιο δυνατά ίσος λίγο χρειάζεται, κανένα ξενοδοχείο και παρόμοιες χαλαρές καταστάσεις πχ elevators νοσοκομεία "κηδειατζιδικα"  κρουαζιερόπλοια mpourd... κλπ.για το αυτοκίνητο, το σκάφος τα κατοικίδια, τι γιαγιά τον παππου το μπαμπά το παιδί τι νοικοκυρά.. Άντε γεια τώρα από μακριά και καλή χρονια 2 EVRYMPONTH ...  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε CLASSIC σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου αλλά το ξαναλέω για τρίτη φορά

μιλάω καθαρα για σόλο πιάνο (ούτε φωνή,ούτε άλλο όργανο)

 

Δεν χρειάζομαι

efkolotero balance stis stathmes ton organon

 

Απλά ρωτάω αν χρειάζεται να συνδέσω κατι ανάμεσα στο πιάνο και τον όποιο εξοπλισμό του μαγαζιού [π.χ D.I., κάτι για ενίσχυση κτλ].

με δεδομένα ότι:

1.Δεν χρειάζομαι καμμιά πολύ δυνατή ένταση

2.Δεν πρόκειται για Livαδικα και επομένως φαντάζομαι δεν έχουν τίποτα από εξοπλισμό

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου