Προς το περιεχόμενο

Ο χορός των χιλίων χεριών


aggelos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Πρόκειται για ένα μοναδικό, πραγματικά ανεπανάληπτο σόου. Είναι από αυτά τα βίντεο που με κάνουν και χαμογελώ όποτε το βλέπω και να σκέφτομαι πόσο ωραία πράγματα μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι.

 

Στο συγκεκριμένο βίντεο η ομάδα "China Disabled People’s Performing Art Troupe", Κινέζων χορευτών και χορευτριών εκτελεί εντυπωσιακά συγχρονισμένες φιγούρες. Είναι απίστευτα όμορφο θέαμα και ακόμη πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι η ομάδα των 21 ατόμων που συμμετέχουν, είναι κωφοί. Αν παρατηρήσετε δεξιά και αριστερά είναι δύο κοπέλες οι οποίες τους δίνουν οδηγίες, όμως ακόμα κι έτσι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο. 

 

Ο Χορός των Χιλίων Χεριών είναι ένας παραδοσιακός θρησκευτικός χορός αρκετά διαδεδομένος στην Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες της ανατολικής Ασίας. Αναφέρεται στη βουδιστική θεότητα του ελέους που παρατηρεί, ακούει τον κόσμο και προστρέχει σε βοήθεια των αδυνάτων.

 

 

Απολαύστε....

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IkretC5MCPg&index=2&list=FLZK5ZUeCEXUkFwvUc2PzAIg

 

 

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου