Προς το περιεχόμενο

H&K Trilogy - very loud amp - βοήθεια!


guignol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Sotto ευχαριστώ πολύ! τώρα κατάλαβα τι εννοείς!

 

Rocka Rola αυτό μου είχαν προτείνει και στο παρελθόν φίλοι να κάνω, μου είχαν πει βέβαια να αλλάξω τις λάμπες του τελικού (EL34) αλλά είναι και αυτό όντως μία λύση αν θες πιο γλυκό ήχο. Υπάρχει ένα ωραίο site (www.thetubestore.com) που περιγράφει κάπως τα είδη, βέβαια θέλει ψάξιμο και κυρίως να κάτσεις να τα ακούσεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

συγνώμη που ξαναεπεμβαίνω, αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην ξέρεις εάν έχει presence control ο ενισχυτής και να συζητάς για αλλαγή λυχνιών.

Πρωτού προβείς σε αγορές τσέκαρε οτι δεν είναι κάτι τόσο απλό όσο οι ρυθμίσεις σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

presence εχει μονο στο καθαρο καναλι . στο gain που υπαρχει το ζητημα δεν εχει . Αλλα εχει δικιο ο sephiroth , θα πρεπε να χεις παιξει με καθε δυνατη επιλογη που σου προσφερει ο ενισχυτης προτου αποφασισεις να επεμβεις .

Recording is God's way of tellin you that you suck

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας!

 

Κατ' αρχάς το να επέμβω είναι η τελευταία από όλες τις επιλογές, προφανώς και ψάχνω τον ήχο πρώτα απ' όλα. Βέβαια, το να αλλάξεις μία λάμπα δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου, αν δεν σου αρέσει βάζεις παλι αυτήν που είχες. Και τέλος, το πρόβλημα δεν είναι στα καθαρά το πρόβλημα είναι στο distrortion και κυρίως στο crunch το οποίο δεν έχει presence (ή και να έχει, που μάλλον δεν έχει, δεν βοηθάει, γιατί με τα κουμπιά έχω παίξει ήδη αρκετά). Γενικά ο ενισχυτής αυτός είναι πολύ φασαριόζικος από τη μάνα του, οπότε δεν μπορώ να τον αλλάξω και δεν θέλω. Απλά θα ήθελα το κανάλι αυτό που ταιριάζει και στα περισσότερα είδη μουσικής να είναι λίγο λιγότερο loud. Μακάρι να λυθεί το θέμα με το να κατεβάσω το presense κουμπί στο master, θα το δοκιμάσω πάλι και θα προσέξω περισσότερο για διαφορές, ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χωρις να θελω να σε προσβαλω,με ποια κριτηρια αγορασες αυτον τον ενισχυτη,την στιγμη που οπως λες δεν τον εχεις ψαξει αρκετα,αλλα και δεν σου αρεσει ο ηχος που βγαζει?Ηταν καλη ευκαιρια?Στον προτεινε καποιος?

Η αληθεια ειναι παντως οτι οι ενισχυτες με presence εχουν μεγαλη διαφορα στον ηχο οσο

το "πιραζεις" και το καλο ειναι οτι πετυχαινεις διαφορα ηχοχρωματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με προσβάλεις, απλά δεν με προσέχεις (που βέβαια δεν έχεις καμία υποχρέωση να κάνεις, αλίμονο). Ξαναλέω ότι τα υπόλοιπα κανάλια μου αρέσουν μια χαρά, πέρα από το crunch, που και αυτό σε δυνατές εντάσεις μόνο χαλάει. Ο ενισχυτής αυτός έχει ποικιλία (που δεν έχουν πολλοί) έχει midi ενσωματωμένο (που επίσης δεν έχουν πολλοί) και όλα αυτά σε λογική τιμή. Οταν τον πήρα ήθελα κάτι τέτοιο (πάνε πολλά χρόνια), σήμερα ίσως να έπαιρνα ένα combo, είνια πιο πρακτικό και ευκίνητο. Η αλήθεια είναι δεν τον έχω ζήσει πολύ τον ενισχυτή γιατί δεν παίζω τον τελευταίο καιρό πολύ, (όπως τα φέρνει η τύχη, από τότε που τον πήρα άρχισαν οι μετακομίσεις και οι δουλειές και δεν αξιποιήθηκε όσο θα ήθελα.) Αλλά για την περίπτωση που αλλάξει αυτό (και δεν το πουλήσω όλο το σετ για να πάρω κάτι πιο στα μέτρα της αθήνας που οι μουσικοί είναι περιπλανώμενοι ιουδαίοι και παίζουν σε στούντιος με την ώρα) θα ήθελα να βρω λύσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok got it.

Παντως γι αυτο που λες,η κεφαλες δεν ειναι κακη λυση.Πας και την βαζεις σε καμπινα

στο οποιο στουντιο πας και παιξεις οπως λες με την ωρα.Συνιθως εχουνε marshall η randall

με vintage 30's η 75ρια.Μια χαρα παιζουν ολα πανω τους. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μωρε δίκιο έχεις, όντως έχουν καμπίνες αρκετά στούντιος, αλλά έχω και το gmajor που για να το χρησιμοποιήσω live πρέπει να έχω και Midi floor board και όλο αυτό το σκυλολόι πρέπει να το κουβαλάς μαζί σου κάθε φορά και να το συνδέεις με το ρολόι να τρέχει. Σκεφτόμουν γι' αυτό μήπως αντί για τη λύση αυτή για τα effects έπαιρνα ένα floor board μεγάλο και έβαζα πάνω πεταλάκια κλπ...τα συνδέεις μία φορά και μετά μπαίνουν σε βαλιτσάκι, και είσαι πιο γρήγορος. Αλλά και πιο ακριβός...το gmajor το πήρα 300-400€ και άλλα 200€ μαχ το midi board, η λύση με τα πεταλάκια στήνεται μεν σιγά σιγά αλλά θέλει βαθιά τσέπη.

Ας βρούμε όμως να παίξουμε και αυτά λύνονται  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου