Προς το περιεχόμενο

cab simulators


Sot-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Θα ήθελα τις απόψεις όσων έχουν γνώση πάνω στο θέμα αυτό. Να πω οτι σκέφτομαι να αγοράσω ενα απο τα μικρά κ χαριτωμένα κεφαλάκια (Vox nightrain-Mesa Boogie Transatlantic) για ηχογράφιση κ practice σε χαμηλές εντάσεις. Φαντάζομαι λοιπόν οτι χωρις cab simulator δεν θα ειναι και τόσο καλό το ηχιτικό αποτέλεσμα... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω να σου πω για τα simulator αλλα μπορω να σου πω μετα απο πειραματισμους στον transatlantic τον οποιο εχω οτι δεν χρειαζεσαι cab simulator αλλα attenuator...ο ενισχυτης αυτος εκτος του οτι εχει μαγικο πραγματικα ηχο και βαζει κατω ενισχυτες 2πλασιας τιμης,ειναι ιεροσυλια να τον βαζεις στα ιδια με nighttrain και tiny terror ειναι εντελως boutique,κατι πολυ εξειδικευμενο...για να παιξει πραγματικα τελεια το attenuator ειναι αυτο που θα σου κανει την δουλεια...οταν τσιτωσεις τα master ο ενισχυτης πραγματικα μεταμορφωνεται...ειναι ολα τα λεφτα...παρε και μια καπινουλα και εισαι σουπερ...οσο για μεγαφωνα δεν του παει τοσο το V30 οσο ενα alnicoblue που του εχω βαλει και γενικα μεγαφωνα για καθαρα...το V30 τα σπαει για μεταλ και hard rock αλλα επειδη εχει καταπληκτικα καθαρα ειναι αμαρτια να τον χαλασεις με ενα τετοιο μεγαφωνο...αυτα βεβαια ειναι ολα σχετικα...ο πλεξι μου μου αρεσει καλυτερα με v30 ομως επειδη παιζω βρωμικα ενω ο jtm45 μου αρεσει καλυτερα με τα alnico...δες τι σου αρεσει να παιζεις η βρωμα του transatlantic ειναι αρκετη αν τον τσιτωσεις και το v30 προσθετει και αλλο treble και τον ψιλοχαλαει...παρε attenuator  και ασε το cab simulator..

 

επισης αν παρεις τον transatlantic στειλε πμ να σου πω ρυθμισεις γιατι θελει τρελλο ψαξιμο...οπως ολοι οι Boogie..

 

παντως ειναι πολυ δυνατος να ξερεις...

 

κοιτα και αυτο το review που βασιζεται στο τσιτωμα οπως σου προειπα..πολλοι χρηστες δεν το κανουν γιατι ξεκουφαινονται και χανουν ολο το ζουμι...

 

http://mesaboogie.com/news/2010/05/tones-and-tips-with-the-ta-15-in-the-studio/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα ο mesa ειναι πιο πανω, δεν αντιλεγω. Το Θεμα ειναι οτι σκεφτομαι να ριξω το κεφαλι κατευθειαν στην καρτα ηχου που εχω. Το εχεισ δοκιμασει ποτε?? Πιστευεις οτι θα λειτουργησει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Mesa που κοιταξα δεν εχει ουτε λουπα ουτε record out ουτε line out οποτε εχεις δυο επιλογες :

η περνεις attenuator και στελνεις απο εκει line σημα στην καρτα ηχου

η περνεις καμπινα και μικροφωνο και συνδες το μικροφωνο στην καρτα ηχου

 

τωρα ειδα οτι ουτε ο nighttrain εχει loop και line out αρα ισχυουν τα ιδια...

αυτα απο την τεχνικη πλευρα του ζητηματος ...

Ηχητικα τι αποτελεσμα θα παρεις δεν εχω ιδεα...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου