Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αλλαγή σε wiring H-H (3way toggle)


J.B.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην κιθάρα μου έχω την συνδεσμολογία μαγνητών που φαίνεται στο παρακάτω link: http://img167.imageshack.us/i/wiringvy3.jpg/ με τη μόνη διαφορά ότι για Di Marzio έχω Seymour Duncan. Έχοντας ελέγξει τις διαφορές στα χρώματα μεταξύ των 2 εταιριών η συνδεσμολογία είναι ΟΚ.

 

Ο επιλογέας είναι της ο stock της Ibanez (Ibanez Part# 3SW1JPM3T: http://www.ibanez.com/parts/2003_PARTS/el_guitar/parts/3SW1JPM3T.html ) που είναι ένας «περίεργος» διακόπτης 3 θέσεων με 12 terminal switches. Μια περιγραφή ενός ίδιου προϊόντος είναι: http://www.guitarelectronics.com/product/SWT36-17/

 

Αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι στη μεσαία θέση του switch να παίζουν σε σειρά τα εξωτερικά πηνία των humbuckers  μιας και στην υπάρχουσα που φαίνεται στο link που έδωσα παραπάνω παίζουν τα εσωτερικά.

 

Μπορείτε να με καθοδηγήσετε ποια είναι η αλλαγή που πρέπει να κάνω στο διάγραμμα αυτό? (τις αλλαγές που πρέπει να κάνω λόγω των Seymour θα τις αναλάβω.. :))

 

Επίσης όταν ο διακόπτης μεταβαίνει προς τη θέση που παίζει μόνο ο bridge μαγνήτης αρκετές φορές δεν δίνει σήμα στην έξοδο. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει για να το ελέγξω? ??? ???

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου