Προς το περιεχόμενο

Compact Digital piano ή Home Keybord?


waise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντως. Πολύ καλή πρόταση. Στην ανάγκη αν το χάσω κινούμαι απλά σε αυτή την κατηγορία που δεν πάει πολύ πάνω από 300. Είδα έχει και άλλα παρεμφερή το thomann.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία, αφού είμαι πολύ καινούριος στο χώρο των πλήκτρων, θα σου πω τη γνώμη μου, μιας και είμαι κάτοχος εδώ και λίγο καιρό, του M-Audio Prokeys Sono 61, το οποίο είναι η 61-key version του Prokeys Sono 88 που αναφέρθηκε πιο πάνω και είναι ακριβώς στην τιμή που ψάχνεις http://www.m-audio.com/products/en_us/ProKeysSono61.html

http://www.thomann.de/gr/m_audio_prokeys_sono_61.htm

Το συγκεκριμένο έχει 5 high-quality built-in sounds (2 πιάνα, ηλεκτρικό πιάνο, όργανο και clavinet) εκ των οποίων, ειδικά το Grand-piano και το organ μου αρέσει πολύ. Πρόσθετα, είναι και USB Audio Interface με XLR, instrument και line inputs.

Η μόνη σύγκριση που έχω να κάνω, μιας και ανέφερες ένα αρμόνιο, είναι ένα αρμόνιο της Yamaha που έχω χρησιμοποιήσει (το http://www.thomann.de/gr/yamaha_psre323.htm) με το οποίο δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, τόσο στην αίσθηση των πλήκτρων όσο και στον ήχο του πιάνου.

Στο link από το site της M-audio μπορείς να ακούσεις κάποια samples τα οποία είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.

Μια παρατήρηση: Όντας στην κατηγορία “stage piano”, δεν έχει ενσωματωμένα ηχεία όπως τα 2 πρώτα που ανέφερες και συνεπώς πρέπει να το συνδέεις με εξωτερικά ηχεία/ενισχυτή ή ακουστικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξωτερικά ηχεία διαθέτω οπότε δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Αφού όπως λες έχει και καλύτερο ήχο και αίσθηση από το yamaha, που μου είχε ψιλοαρέσει, λογικά θα είμαι πολύ ευχαριστημένη από το m audio. Το μόνο που μου μένει είναι να το δοκιμάσω γιατί δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τον ήχο που ακούω στα βίντεο. Και εγώ καινούρια είμαι σχετικά και γι'αυτό ακριβώς το λόγο θέλω να κάνω μια καλή αγορά και να μην πάρω ό,τι μου πασάρει ο εκάστοτε μαγαζάτορας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα το προηγούμενο . Prokeys 88sx.

Οι ήχοι του έχουν μια φυσικότητα.

Το προτείνω από αυτή την πλευρά.

Τώρα για τα υλικά του και για την ποιότητά του,όσο και για την αίσθηση που σου δίνει πάιζοντάς το...εσύ αποφασίζεις.

 

Εγω του δίνω ψήφο εμπιστοσύνης.

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου