Προς το περιεχόμενο

Yamaha 112vm


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.

Πρόσφατα απέκτησα την κυρία του τίτλου, η οποία είναι η δεύτερη κιθάρα που αποκτώ μετά απο μια Gibson LP 60s tribute (2013), καθώς ήθελα μια οικονομική επιλογή με μονούς.

Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την ποιότητα της, το μόνο που με προβληματίζει κάπως είναι η πολύ μεγάλη διαφορά έντασης που έχει ο διπλός σε σχέση με τους μονούς (κάτι που το γνώριζα όταν την πήρα) παρ'ολα αυτά όμως είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να φτίαξω. Εκτός απο αλλαγή του μαγνήτη σε κάτι με χαμηλώτερο output τι άλλο πιστεύεται πως θα μπορούσα να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγειά την κιθαρούλα......Φαντάζομαι το ξέρεις αλλά ας το πω.....Μεγάλωσε την απόσταση του διπλού από τις χορδές, κατεβάζοντάς τον (όσο πάει, δεν πειράζει) και μίκρυνε την απόσταση των μονών, ανεβάζοντάς τους. Πρόσεξε όμως, η απόσταση των πόλων απ' τούς μονούς με τις χορδές να μην είναι μικρότερη των ~2,00 χιλιοστών στα καντίνια και ~2,50 με 3.00 χιλ. στις μπάσες χορδές, γιατί μετά αρχίζουν προβλήματα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά έκανες και το είπες, γιατί δεν το ήξερα(αρχάριος γαρ).

Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας μόλις γυρίσω απο τη δουλειά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρακαλώ..... :)  Κάτι βασικό που ξέχασα να αναφέρω από κεκτημένη ταχύτητα....... :P είναι ότι οι αποστάσεις των χορδών από τους πόλους των μαγνητών, είναι πατώντας τες στο τελευταίο τάστο (22).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά απο 2 μέρες full δουλειάς, καταφέρνω να βρω χρόνο να γράψω.

Ανέβασα λίγο τους μονούς όπως ανέφερε ο φίλτατος cigaret έως τα όρια που μου έθεσε, χωρίς να καταφέρω να μειώσω πολύ την μεγάλη διαφορά έντασης.

Τον διπλό μαγνήτη δεν μπορούσα να τον κατεβάσω παρα πολύ γιατί μετά ακουγόταν πολύ αδύναμος όταν splittare οπότε θα πρέπει μάλλον να ψάξω για άλλη λύση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου