ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Θα βάλω και κλιπ αλλά μάλλον την αλλα εβδομάδα! :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ ωραία δεν την είχα ? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Πωπω... Τα άσπρα ποτς όλα τα λεφτά!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ ωραία δεν την είχα ? Αμεεεεεε... ;) http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackIce Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 offtopic ;D και να της καθαρίζεις το κορμάκι με ιδικά πανάκια από ιδρώτες ενδιαφέρον από που μπορούμε να τα προμηθευτούμε αυτά?? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Ορίστε και το κλιπακι που θέλατε.Παίζω στη μεσαία θέση και μετά το 1:18 βάζω τον πίσω μαγνήτη.Το παίξιμο είναι one take και η μίξη πρόχειρη για αυτό κρίνετε μόνο τον ήχο.Περιμένω εντυπώσεις :) greco_custom.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 22 ::) downloads το κλιπ και κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Με γιες κι απο μενα 8) Ωραιο παιξιμο κι ωραιος ηχος. H Greco σου ειναι τελη 80's αρχες 90's by the way ! It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Με γιες κι απο μενα 8) Ωραιο παιξιμο κι ωραιος ηχος. H Greco σου ειναι τελη 80's αρχες 90's by the way ! Ευχαριστώ.Απο που το συμπέρανες ότι είναι τέλη 80? Το serial number είναι 0 0158 Σύμφωνα με αυτο πρέπει να είναι ή του 80 ή του 90 ακόμη και στη σελίδα που γράφει τα serial numbers έτσι γράφουν.Ο μάστορας που την σετάρισε μου είπε πώς η υποδοχή της βέργας που ρυθμίζεις το truss rod είναι στύλ (καμπανάκι) όπως είχαν οι παλιές gibson.Επειτα κάπου διάβασα στο ιντερνετ ότι αν είναι έτσι το truss rod είναι του 80.Και εγώ να σου πώ την αλήθεια έχω μπερδευτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι του 90 σιγουρα. Οι LP custom copies του 80 ειχαν διαφορετικο διαμαντι στο headstock. Το θυμαμαι γιατι ειχα κι εγω Greco και τα ειχα ψαξει. Υπαρχει κι ενα site που εχει φωτος με ολα τα διαφορετικα headstocks απο διαφορετικες περιοδους της Greco αλλα δεν το θυμαμαι ( θα σου στειλω λινκ αν το θυμηθω ) Εδω θα δεις παλιους καταλογους της Greco http://psyco.jp/greco/cata.html και σ'αυτο το site μπορεις να γραφτεις και να ζητησεις περισσοτερες πληροφοριες για την κιθαρα σου ..... http://forum.japanaxe.com/phpBB3/viewforum.php?f=23 good luck ;) It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση