Προς το περιεχόμενο

telecaster με 600 ευρω

gibsonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φυσικα, θελει δουλειά πολύ ένα μπράτσο.....

έχω φτιάξει καναδυό εξ αρχής αλλα για μπασο.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

για να δωσουμε και ενα τελος λοιπων, ποιο πανω ειπες να δω τις φωτο για να μαθαινω. εγω δεν εφτιαξα ποτε με ετοιμα parts. και φυσικα εχω φτιαξει απο την αρχη πολλα μπρατσα. επισης επειδη λατρευω την κατασκευη κιθαρας εχω περισσοτερα εργαλεια απο πολλους οργανοποιους, αν και μου αρεσει να δουλευω με τον παλιο τροπο (εργαλεια χειρος).

• Moderator

E.G. είσαι επαγγελματίας ή απλά έχεις πολλά εργαλεία?

Λες ότι μπορείς να φτιάξεις μια tele με 600 ευρώ κόστος και προσωπική εργασία ή ότι ξεκινώντας από πρώτες ύλες φτάνεις να πουλάς ολοκληρωμένο όργανο με 600 ευρώ και να βγάζεις και κέρδος?

Στην πρώτη περίπτωση, δεν μας είπες τίποτα καινούριο..... προσωπικά γνωρίζω κάμποσους που μπορουν να το κάνουν αυτό.

Στην δεύτερη περίπτωση, περιμένουμε να μας εξηγήσεις πως κατασκευάζεις ένα ολόκληρο όργανο με περιθώριο κέρδους όσο "η αγορά" χρεώνει την αλλαγή τάστων.

Δεν αποκλείω να το κάνεις και τελικά να "μπαίνεις και μέσα". Ο τρόπος που απευθύνεσαι στο noiz  δεν φανερώνει οργανωμένο επαγγελματία αλλά κάποιον που πηγαίνει "βλέποντας και κάνοντας".

η κυρια εργασια μου μου δινει την δυνατοτητα να μην ενδιαφερομαι για το κερδος απο την κατασκευη κιθαρας. θα ηταν ευχαριστηση μου να φτιαξω μια κιθαρα για καποιον που θα το εκτιμουσε. οσο για το κερδος απο τις κιθαρες εχω κλεισει συνεργασια με πολυ γνωστο μαγαζι στην αμερικη. οπως καταλαβαινεις ξεκινησε ως hobby. οσο για την κατασκευη της κιθαρας που σηζηταμε τωρα μαλλον θα εχεις καταλαβει οτι πλεον ουτε σκληθρα δεν θελω να δωσω στους "επαγγελματιες" αυτου του forum. και πιστεψε με το να φτιαξω κιθαρα χωρις κερδος δεν συμαινει οτι τα εχω χασει. καποιοι που εχουν στην καρδια τους τη μουσικη δεν ενδιαφερονται παντα για το κερδος.

Φάτην κορόιδο Χαρίλατρε... Εμένα έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να με εξυπητερήσει ο κύριος γιατί χρησιμοποιώ γραφίτες!!! ; ;D

Τα καλύτερα παλικάρια, μας τα πέρνει η ξενιτιά...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Moderator

...

Τα καλύτερα παλικάρια, μας τα πέρνει η ξενιτιά...

Αααααχ. Φευγω πάλι αύριο.  :P

E.G. θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα θέμα και να παρουσιάσεις μια από τις κιθάρες σου να το συζητήσουμε σοβαρά. Που ξέρεις.... Ακόμα κι αν δεν θέλεις να δώσεις σε κανέναν "ούτε σκλήθρα", μπορεί να έχεις κάτι να κερδίσεις από τη συζήτηση.  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου