Προς το περιεχόμενο

Line 6 Spider IV ή Marshall MG15 ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,ειμαι αναμεσα σ'αυτους τους 2 ενισχυτες,ποιον να προτιμησω?παντα για εξασκηση μεσα στο σπιτι.περιμενω τις αποψεις σας,ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα

 

Xωρίς να είμαι guru στους ενισχυτές, απλά επειδή στο στούντιο που παίζω υπάρχουν και οι δυο (σε πιο πολλά βαττ ) θα σου πω τις απόψεις μου.

 

Ο line6 ειδικά αν παίζεις metal ίσως να είναι πιο κοντά σε αυτό που χρειάζεσαι, καθώς έχει πολύ βρώμα στο metal κανάλι, έχει και κάποια effects (έχει και ο marshall mg fχ15 αλλά δεν νομίζω να αναφέρεσαι σε αυτόν, που είναι και 50 ευρώ ακριβότερος).

 

Ο ήχος κατά τη γνώμη μου βέβαια είναι σκέτη πλαστικούρα (κυρίως στο clean κανάλι), αλλά αφού είναι practise-low budget ενισχυτής έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν σε απασχολεί.

 

Ο marshall έχει πιο ωραία καθαρά, το overdrive του όμως δεν ξέρω αν θα σε καλύψει (με τον line6 θα ''κλέβεις'' πιο πολύ στο παίξιμο). Αν είσαι καφρομεταλλάς μάλλον δεν θα σε βολέψει όσο ο line6.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω με τον Lord_Goumis, καφρομεταλιές κτλ θα ήταν καλύτερα να κινηθείς στον Line 6.

Όσο για τον MG η νέα φουρνία της σειράς λένε ότι είναι αρκετά αξιόλογη σε σχέση με την προηγούμενη που ήταν σκουπίδι αλλά δεν έχει την ποικιλία στα εφέ που έχει ο Line 6.

Kαι φυσικά μην περιμένεις τίποτα ιδιαίτερο, solid state/modelling amps είναι και οι δύο.

Everybody gets the blues sometime

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου