Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός μουσικων συγκροτηματων στα Goody's: Καλό ή κακό;


blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eγώ το εξέλαβα σαν ειρωνία πάντως.Ειδικά και ο άλλος με τα μιλκο μπούκαλα από κατώ.Συγνώμη αλλά έτσι φάνηκε και σε ένα φόρουμ όπου κρίνεις με αυτά που διαβάζεις ήταν ειρωνικό.ότι και να λες.Καλύτερα να ρωτούσες για τα ονόματα μπαντών και διάφορες λεπτομέρειες ώστε o Duke να σ ενημέρωνε παρά αυτό.Τόσο δύσκολο ήταν?

 

Λόρδε Γκούμη + 10000000

α) Αυτός που ανοίγει το thread, προμηθεύει και τις πληροφορίες. Εμείς ζητάμε διευκρινήσεις / επι μέρους λεπτομέρειες.

β) Το που παίζεις πρέπει να είναι επιλογή σου. Οι προτεραιότητες είναι προσωπικές. Εγώ δεν θα παιζα εκεί αλλά δεν σημαίνει ότι είμαι και σωστός.

γ) Αν είσαι έτοιμος και μπορείς να παίξεις ως γκρουπ, μέρος σωστό θα βρεθεί. Υπομονή και επιμονή απλώς.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

@ Μike G : καταλαβαίνω οτι σου φάνηκε ειρωνικό το σχόλιό μου, αλλά θα έπρεπε μέχρι στιγμής να έχεις καταλάβει οτι έχει βάση. Αν μπορούν τα γοοδυς να διοργανώνουν μουσικό διαγωνισμό και εσύ πιστεύεις οτι πρέπει και να τον στηρίζουμε, κάποιος από τους δύο μας κάνει μεγάλο λάθος.

 

@ Lord Goumis : δεν απέχω από τα μαθητικά, γνωρίζω οτι γίνονται συνεχώς μαθητικές συναυλίες, μ' αρέσει που γίνεται το schoolwave, και γνωρίζω οτι κάθε δήμος κάνει τέτοιες εκδηλώσεις (όπως οφείλει). Όταν εμπλέκονται σε διοργανωτικό ρόλο εταιρείες που δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική (αναψυκτικά, χαμπουργκεράδικα και κινητά) καταλαβαίνω οτι πρόκειται για ενα διαφημιστικό τρυκ που εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Χωρίς καμία ειρωνεία, εκφράζω την προσωπική μου άποψη οτι δεν πρέπει να αναλώνονται οι νέοι μουσικοί σε διαγωνισμούς που δεν τους προσφέρουν τίποτα, αλλά αντίθετα τους ωθούν να εκτελούν διαφημιστικές υπηρεσίες δωρεάν.

 

Βάλτε τα νούμερα κάτω και πείτε μου ποιός βγαίνει κερδισμένος από οποιονδήποτε τέτοιο διαγωνισμό και τότε πείτε μου να τον στηρίξω. Αν τυχόν έχει οφεληθεί κάποιος από τέτοιο διαγωνισμό αξιοπρεπώς και με διάρκεια, ας το αναφέρει. Στο μεταξύ εγώ θα είμαι γραφικός και θα προτείνω, όπως έχω κάνει και σε ένα σωρό σχετικά θέματα, να διαχωρίζεται η μουσική από την τοποθέτηση προϊόντων σε κοινή θέα και ανούσιους διαγωνισμούς χωρίς κανένα κύρος.

 

ΥΓ. Για κάθε περίπτωση και από σεβασμό στα παιδιά που πάνε να παίξουν διαχώρισα το θέμα από το σχόλιό μου και κάτω => προφανώς και δεν βάλλω κατά των μαθητών που θέλουν να παίξουν μπροστά σε κόσμο, αλλά ενοχλούμαι από αυτούς που εκμεταλλεύονται αυτή την αναγκη πρός όφελός τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ Μike G : καταλαβαίνω οτι σου φάνηκε ειρωνικό το σχόλιό μου, αλλά θα έπρεπε μέχρι στιγμής να έχεις καταλάβει οτι έχει βάση. Αν μπορούν τα γοοδυς να διοργανώνουν μουσικό διαγωνισμό και εσύ πιστεύεις οτι πρέπει και να τον στηρίζουμε, κάποιος από τους δύο μας κάνει μεγάλο λάθος.

 

Kαλά ας μη μαλώνουμε.Πάντως εγώ θα πήγαινα και δεν θα αγόραζα τίποτα απο το συγκεκριμένο κατάστημα.Αλλά ναι οι περισσότεροι  θα ακουμπήσουν και τα λεφτάκια τους στο μαγαζί.Είναι στην κρίση του καθενός.Και δεν στηρίζω το μαγαζί αλλά τα παιδιά που θα παίξουν.

 

''@ Lord Goumis : δεν απέχω από τα μαθητικά, γνωρίζω οτι γίνονται συνεχώς μαθητικές συναυλίες, μ' αρέσει που γίνεται το schoolwave, και γνωρίζω οτι κάθε δήμος κάνει τέτοιες εκδηλώσεις (όπως οφείλει). Όταν εμπλέκονται σε διοργανωτικό ρόλο εταιρείες που δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική (αναψυκτικά, χαμπουργκεράδικα και κινητά) καταλαβαίνω οτι πρόκειται για ενα διαφημιστικό τρυκ που εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Χωρίς καμία ειρωνεία, εκφράζω την προσωπική μου άποψη οτι δεν πρέπει να αναλώνονται οι νέοι μουσικοί σε διαγωνισμούς που δεν τους προσφέρουν τίποτα, αλλά αντίθετα τους ωθούν να εκτελούν διαφημιστικές υπηρεσίες δωρεάν.''

 

Εγώ πιτεύω η συναυλιακή εμπειρία θα ναι καλό εφόδιο για μετά.Άσε που πιτεύω ότι θα είναι δυσκολότερο να κάνεις το κοινό να σε προσέξει ανάμεσα από τα μπέργκερ και τις πατάτες με κετσαπομουσταρδα  ;D Πρέπει να ξεχωρίσεις  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχην θελω να πω οτι ειμαστε νεο συγκροτημα, και δεν εχουμε βγαλει ακομα ονομα.Σκοπιμα δεν το συμπεριελαβα.

 

 

 Πάντως φίλε Duke...πως σε λένε  ;D εγώ δεν μπορώ φυσικά να παρευρεθώ, κοίτα να περάσεις καλά, να τρελάνεις-τρελάνετε τα γκομενάκια από κάτω...εγώ για να είμαι ειλικρινης μπορεί και Ηράκλειο να ήμουν να μην ερχόμουνα -όχι φυσικά επειδή δεν είστε καλοί αυτό δεν το γνωρίζω- αλλά δεν είμαι και πολύ σε φάση school-bands και εξάλλου άλλο είναι το κοινό που πρέπει να ''ψήσεις'' τώρα...  ;) ;)

 Αυτό που θέλω να σου πω ρε φίλε (εσύ δεν άνοιξες το θέμα best stratocaster albums?) είναι RESPECT γιατί οι επιλογές σου σε εκείνο το thread (για την ηλικία σου) δείχνουν ότι είσαι σε καλό δρόμο και μόνο και μόνο γι'αυτό θα είχα περιεργεια να δω την μπάντα σου λάιβ...Εγώ στην ηλικία σου...από τέτοια ακούσματα...ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ....

 

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε.

 

 

Για τον πολύ απλό λόγο πως από αυτό

 

Ούτε εγώ καταλαβαίνω ΠΟΙΟΣ διοργανώνει λάιβ. Τα Goody's? Κάποιος χρησιμοποιεί τον χώρο των Goody's? Αν παίζει κανείς άλλος ξέρουμε; Ούτε καν ΠΟΙΑ είναι η μπάντα του dukewhatshisname δε ξέρουμε...

Αλλά ας τη στηρίξουμε τη φάση  ::)

 

Παρεμπιπτόντως έχω παίξει σε Goody's κ εγώ κάποτε :P

Δεν ήταν καλά, αλλά χώραγε πολύς χαβαλές με τις παραγγελίες παράλληλα, να παίζεις και να ακούς ένα μπέργκερ, μια πατάτες κτλ :P

 

Ονομα δεν εχουμε.Το live διοργανωνει ενας ραδιοφωνικος σταθμος.Δεν το ανεφερα γιατι δεν ηταν αυτος ο σκοπος που ανοιξα το θεμα.Τη λεξη γκουντης την ανεφερα μονο και μονο γιατι ΕΚΕΙ ειναι το κτιριο που περνει μερος ο διαγωνισμος.

 

 

 

Επισης οτι ειμαι 17 χρονων γιατι καπου αναφερθηκε, και το ονομα μου duke_kritsongton ειναι συνδυασμος του επιθετου μου και του μεγαλου duke_ellington.Προφανως, αστοχος συνδυασμος.

 

edit: Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αφήνουμε προσωπικά στοιχεία απ έξω. *Ε

WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν εμπλέκονται σε διοργανωτικό ρόλο εταιρείες που δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική (αναψυκτικά, χαμπουργκεράδικα και κινητά) καταλαβαίνω οτι πρόκειται για ενα διαφημιστικό τρυκ που εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Χωρίς καμία ειρωνεία, εκφράζω την προσωπική μου άποψη οτι δεν πρέπει να αναλώνονται οι νέοι μουσικοί σε διαγωνισμούς που δεν τους προσφέρουν τίποτα, αλλά αντίθετα τους ωθούν να εκτελούν διαφημιστικές υπηρεσίες δωρεάν.

 

Βάλτε τα νούμερα κάτω και πείτε μου ποιός βγαίνει κερδισμένος από οποιονδήποτε τέτοιο διαγωνισμό και τότε πείτε μου να τον στηρίξω. Αν τυχόν έχει οφεληθεί κάποιος από τέτοιο διαγωνισμό αξιοπρεπώς και με διάρκεια, ας το αναφέρει. Στο μεταξύ εγώ θα είμαι γραφικός και θα προτείνω, όπως έχω κάνει και σε ένα σωρό σχετικά θέματα, να διαχωρίζεται η μουσική από την τοποθέτηση προϊόντων σε κοινή θέα και ανούσιους διαγωνισμούς χωρίς κανένα κύρος.

 

Δεν έχει τόσο σημασία να αποδείξει κάποιος πως έχει ωφεληθεί αξιοπρεπώς και με διάρκεια από τέτοιους διαγωνισμούς... η τυχόν αδυναμία του είναι αποκύημα κυρίως του ελληνικού στάτους σε αυτά τα θέματα. Από τη στιγμή που πραγματοποιούνται τέτοιες δραστηριότητες προβάλλοντας μερικά σχήματα και φέρνοντας ακροατές και μουσικούς πιο κοντά, είναι σίγουρα καλύτερο από το να μη πραγματοποιούνται καθόλου. Ούτως ή άλλως οι σπόνσορες δεν φυτρώνουν στα δέντρα, ούτε δίνουν χρήματα στα κρυφά και αφιλοκερδώς - αναζητούν την διαφήμισή τους και για αυτόν ακριβώς το λόγο βρίσκονται εκεί. Toυς βρίσκεις όπου και όπως μπορείς. Δεν λέω φυσικά πως θα πρέπει να βραβεύσει πχ. τα Goodys ή την Jose Quervo η Ακαδημία Αθηνών για τις αγαθές τους προθέσεις, αλλά πως δεν έχουμε λόγο να είμαστε εκ των προτέρων αρνητικοί σε τέτοιου είδους κινήσεις.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε Duke όταν έγραφα Πάντως φίλε Duke...πως σε λένε  ;D ήταν επειδή βαριόμουνα να γράφω όλο το υπόλοιπο Nickname, δεν χρειάζεται να δίνεις πληροφορίες για τα προσωπικά σου στοιχεία (όχι ότι είναι κακό αλλά εφόσον το 90% των μελών μιλάει ανώνυμα..)  ;D

 

-Ας επεμβει παρακαλώ κάποιος Modulator αν γίνεται να σβήσει εκείνο το μέρος του τελευταίου post του Duke γιατί η δεν ήταν η πρόθεσή μου να δώσει ο χρήστης προσωπικό στοιχείο-

 

Ο λόγος που συμμετείχα στην κουβέντα είναι

 

1)Δεν φυτρώνουν οι χορηγοί από τα δέντρα όπως πολύ σωστά αναφέρει από πάνω o Bloody Sunday -και δεν μιλάμε για κανονικές μπάντες αλλά για μαθητικές μπάντες (έχουν τις ίδιες ευκαιρίες για live, τον ίδια ευκαιρία να πάρουν πρωτοβουλία για δικό τους live, την ίδια πολυτέλεια για εξοπλισμό πρόβες κ.τ.λ. σε σχέση με άλλες μπάντες?)

 

2)Αφού όπως φαίνεται από αυτό τον διαγωνισμό δεν οφείλεται το εκάστοτε συγκρότημα αλλά το όνομα της εταιρίας, μιας και δεν αναφέρονται τα ονόματα των μπαντών  17χρονων, σας τα παραθέτω εγώ:

- Oνειροπόλοι χωρίς φτερά (σε περίπτωση μπάντας που παίζει διασκευές Πυξ Λαξ)

- Death Within (σε περίπτωση μπάντας που πάιζει διασκευές Death Metal)

- Dirty Road (σε περίπτωση μπάντας που παίζει διασκευές hard rock)

- California Beaches (σε περίπτωση μπάντας που παίζει διασκευές Red Hot)

- Rotten Skull (σε περίπτωση μπάντας που παίζει διασκευές Black Metal)

- Inner Flesh (σε περίπτωση μπάντας που παίζει διασκευές Ηεavy metal)

- Bloody Conflict (σε περίπτωση μπάντας που παίζει διασκευές epic metal)

κ.τ.λ. κ.τ.λ.

 

3) Αν ήμουν γονιός θα προτιμούσα σε έναν τέτοιο event να ξέρω ότι το παιδί μου θα κατανάλωνε cheeseburger ή ''μιλκομπούκαλα'' παρά αλκοολ μπόμπα.

 

4) Εχω έναν αδερφό (πολύ-πολύ μικρότερο σε ηλικία) που είναι σε αυτή την ηλικία και είχε γίνει έναν τέτοιο event σε ένα νυχτερινό ροκάδικο της πόλης. Όταν ένας από τους πιτσιρικάδες (που έπαιξε στο live) λέει στο αφεντικό ''κύριε τάδε, μπορώ να έχω ένα μπουκαλάκι νερό γιατί τόση ώρα στη σκηνή δίψασα πολύ'' του λέει ''πήγαινε στην τουαλετα, άνοιξε την βρύση σκύψε λίγο και πιες από εκεί''....τουλάχιστον στα Γκούντλις έχει ψύκτη... ;)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά δεν θεωρώ κακό το να γίνει λάιβ στα Goody's ή διοργάνωση από τα Goody's ή τα κάθε Goody's. Απλά όταν παρουσιάζουμε τη συναυλία μας, αντί να δίνουμε όλες τις άσχετες πληροφορίες, καλό είναι να δίνουμε αυτές που έχουν ουσία, ποιοι παίζουν που, πόσο, και άλλα τέτοια αδιάφορα.

 

Αποδέχομαι την αποδοκιμασία του μπλου στο ζήτημα, διότι φεστιβαλάκια, διαγωνισμούς και φάσεις έχουν κ έχουν δει τα μάτια μας. Τις στηρίζω αλλά με αρκετή απαισιοδοξία. Θεωρώ ότι όλοι καλώς ή κακώς όταν παίζουν προσδοκούν σε κάτι, μια συνέχεια στο γκρουπ τους, να περάσει καλά ο κόσμος κτλ.

Γκρουπ που κάνουν λάιβ για τη φάση τη δική τους ΜΟΝΟ, δεκτό, απλά δεν καίγομαι να τα στηρίξω :D

Πολλοί τα έχουμε κάνει και τα σεβόμαστε και θα τα ξανακάναμε, απλά όταν έρχονται βαρύγδουπες ατάκες να στηρίξετε τη φάση ας ξέρουμε και τι στηρίζουμε ε;

 

Το θέμα αποκτά ενδιαφέρον προς συζήτηση, το μεταφέρω εδώ :)

 

Βρε Duke όταν έγραφα Πάντως φίλε Duke...πως σε λένε  ;D ήταν επειδή βαριόμουνα να γράφω όλο το υπόλοιπο Nickname, δεν χρειάζεται να δίνεις πληροφορίες για τα προσωπικά σου στοιχεία (όχι ότι είναι κακό αλλά εφόσον το 90% των μελών μιλάει ανώνυμα..)  ;D

+1 Κ εγώ το έκανα για χαβαλέ, έχεις μεγάλο Nickname κ συνήθως το διαβάζω σαν kritsongtondonton και γελάω μόνη μου (κάτι σαν το Οκαταρινεταμπελατσιτσιξ κ όλο το αστείο που έπαιζε στο Αστεριξ στην Κορσική για όποιον θυμάται :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παραδεχτείτε το: αν είχατε τον Φέρυ, τον Μανζανήρα και τον Ηνο, θα φτιάχνατε τους Roxy Music. Τώρα... με τους παρλάπες που έχετε μπλέξει, κάπως πρέπει να παραμυθιαστείτε και εσείς ότι υπάρχει λόγος για να μη πηγαίνετε φαντάροι, οπότε και τα Goody' s καλά είναι... μάλιστα είναι πολύ καλά διότι αν πηγαίνατε στη ταβέρνα του Βελή, όλο και μα κανά κοντοσούβλι στα οπίσθια θα σας βρίσκαμε με τις μπουρδες που θα παίζατε στους μεθυσμένους θαμώνες, οπότε... καλύτερα στα ζαβλακωμένα των Goody's με καμιά κόκα-κόλα και σπίτι πριν τις έντεκα γιατί θα γίνει χαμός.

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χειμαρρος δε λες τιποτα...

Μα κυριως μου αρεσει η τεκμηριωση και ειδικα, με technical terms...

 

Προτεινω να αφησετε τα λιονταρια ελευθερα, μπας και φανε τα ζωντανα τιποτα.

Παραπλευρη απωλεια βρε αδερφε... δικαιολογειται...

 

Επι του θεματος, οσο καλο, αλλο τοσο κακο ειναι κατι τετοιο ως διοργανωση.

Γιατι ναι μεν οπως ειπανε καποιοι δινεται βημα σε νε παιδια, εκει? ναι εκει, εκει βρεθηκε...

Απ' την αλλη ομως ο καθε επιχειρηματιας θα εχει ενα βραδυ σιγουρο ενα Α, Χ, Ψ ποσο το οποιο θα εχει προελθει μεσω καποιου αλλου.

 

edit: διαφωνω καθετα με τον ορο "διαγωνισμος", βεβαια, εαν επισημως ειχε ανακοινωθει ετσι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου