Προς το περιεχόμενο

kosmas music


Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρετω ολο τον κοσμο του φορουμ και μπαινω στο ψητο. Σημερα πηγα σε τοπικο καταστημα να δωσω παραγγελια τελικα για την american standard strat sienna sunburst r/w fret καθως την προηγουμενη φορα που ρωτησα τα παιδια μου εδωσαν μια πολλη καλη τιμη επιπεδου thomman. παιρνει τηλ (στον Στολλα απ οτι καταλαβα) να ρωτησει διαθεσιμοτητα και... παπαλα δεν υπαρχει διαθεσιμη και μαλλον σε κανα 2 μηνο παλι.

ψαχνωντας λοιπον μου εμειναν 2 ενναλακτικες. thomman και kosmasmusic, 1199 και 1190 αντιστοιχα. απο τον γερμανο εχω αγορασει αλη μια φορα(ενισχυτη) και ολα πηγαν μια χαρα συσκευασια χρονος παραδοσης, δε ξερω ομως με την κιθαρα τι θα γινει πχ ποσο καιρο καθετε στο καταστημα ,την δοκιμαζουν επιδοξοι αγοραστες κλπ. τα ιδια βεβαια ισχυουν και για τον κοσμα. ημουν ετοιμος να παραγγειλω απο κοσμα λογω της ελληνικης αποδειξης που θα φανει χρησιμη στην εφορια. απο την αλλη η εγγυηση και το δικαιωμα επιστροφης στον γερμανο ειναι επισης δυνατα χαρτια. εσεις τι λετε εχει καποιος εμπειρια απο τον κοσμα;  ειναι αξιοπιστος γενικα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Το kosmasmusic, είναι η online εκδοχή του παλαιού καταστήματος στο Μαρούσι που μπορείς να επισκεφθείς και να διαπιστώσεις από μόνος σου τις υπηρεσίες τους. Εν ολίγοις δεν είναι κάποιο άγνωστο / απρόσωπο online store που θα χάσεις τα λεφτά σου σε περίπτωση που αγοράσεις από εκεί. Οπότε αγόρασε από όπου υπάρχει διαθεσιμότητα και σε συμφέρει.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το kosmasmusic, είναι η online εκδοχή του παλαιού καταστήματος στο Μαρούσι που μπορείς να επισκεφθείς και να διαπιστώσεις από μόνος σου τις υπηρεσίες τους.

 

θα το εκανα αν ζουσα στην Αθηνα διστυχως στην επαρχια ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα οσον αφορα δοκιμες μουσικων οργανων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για μενα π ειμαι απο πατρα κ ανεβηκα αθηνα για να δοκιμασω πραγματα 2 μερες,αποσα μαγαζια γυρισα μ φανηκαν οι πιο ευγενικοι ανθρωποι κ απ τους πιο προθυμουw να μ αφησουν να δοκιμασω οτι ηθελα.

Μαγαζι ειναι στο μαρουσι,οποτε πιστευω θα ειναι ενταξει.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψώνιζα χρόνια από την κοσμά γιατί ήταν το κοντινότερο μαγαζί με μουσικά είδη εκεί που έμενα.Για αυτό που θες θα έχεις πολύ καλύ εξυπηρέτηση.Δέν ξέρω τι κάνουν στις αποστολές,πάντως οι διαπροσωπικές επαφές είναι πολύ καλές,πάντα αφήνουν να δοκιμάσεις οτιδήποτε στο μαγαζί και νορμάλ τιμές.

 

Γενικά τους μένουν κομμάτια μέσα στο μαγαζί το οποίο το συγκαταλέγω στα κατά,αλλά για την κιθάρα που θες από την στιγμή που "κυκλοφορεί" δεν νομίζω να πάρεις αρχαίο κομμάτι στοκ.

 

Και μια γενική συμβουλή προς όλους : αν αγοράσετε ποτέ κιθάρα από κει,μην πάτε ποτέ για το δωρεάν πρώτο σέρβις στον τεχνικό της ( ή γενικά για σέρβις).Ο άνθρωπος δεν έχει μάθει να ρυθμίζει κιθάρες παρότι κάνει τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μένω στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται ο Κοσμάς κ πηγαίνω σχετικά συχνά (είναι βλέπεις το μόνο σοβαρό μουσικό κατάστημα της περιοχής). Με κάθε ειλικρίνεια πιστεύω ότι μπορείς να αγόρασεις από εκεί άφοβα.

 

Αν έχεις θέμα με την παλαιότητα του στοκ, να ζητήσεις να σου πουν το serial number της κιθάρας που έχουν εκεί κ να το τσεκάρεις μετά online για να δεις ποιας χρονολογίας είναι. Λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα να στο δώσουν.

 

Επίσης, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, νομίζω ότι εφόσον πλέον οι διαφορές στις τιμές μεταξύ των μαγαζιών στην Ελλάδα κ του Thomann τείνουν να εξαλειφθούν, καλό θα ήταν να στηρίξουμε τα ελληνικά καταστήματα όσο μπορούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ολα καλα τελικα παρηγγειλα την κιθαρα απο κοσμα χτες και σημερα ηταν στο σπιτι μου ταχυτατοι και πολυ εξυπηρετικη η κυρια στο τηλεφωνο.Μεχρι που με πηρε παλι τηλεφωνο να δει αν εφτασε η κιθαρα και αν παιζει καλα, που τελικα καλαηδαει :)

standardddd3.thumb.jpg.6af12a695cb7d56a455c38f6d5d367f1.jpg

fenderrr1.thumb.jpg.58cf6ac985bad9a7e2021525c867e1be.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπραβο φιλε πολυ ωραιο το κιθαρονι. Καλοπαιχτο.

Οταν εψαχνα για να παρω το ταπεινο μου ταυρακι μετα απο προσπαθειες στα γνωστα μαγαζια της Αθηνας ο αντιπρωσοπος το μονο που ειχε να μου δωσει ηταν ενα με χαλασμενο ποντεσιομετρο το οποιο και θα επαιρνα αλλα μου εκανε εκπτωση και μου το εδεινε στην τιμη που το ειχαν ολοι οι αλλοι εξω. Σε δευτερη προσπαθεια σε πολλυυυυυ γνωστο και παλιο μαγαζι της Αθηνας στην Εμ. Μπενακη μου δινει να δοκιμασω ενα με action κοντα στον ποντο με την δικαιολογια... "παιξε και το πρωτο σερβις δωρεαν". Μα πως ρε φιλε να δοκιμασω ετσι την κιθαρα. Τυχαια περνόντας απο το Μαρουσι πετυχαινω τον Κοσμα και λεω δεν μπαινω; ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ μαγαζι που υπαρχει στην Αθηνα και τους διαφημιζω σε καθε ευκαιρια. Τελικα ψωνισα απο εκει και μαλιστα επειδη ειχε ενα χτυπηματακι που δεν με πολυενδιεφερε (δεν πηρα και Gibson) μου εκαναν εκπτωση απο μονοι τους. Και σε αλλες αγορες εξυπηρετικοτατοι. Να πανε τα ζωα να τους κανει σεμιναρια για νη μην ψωνιζουμε απέξω και μετα παραπονοιουνται. Συγνωμη για το ψιλο off topic αλλα οι σωστοι επαγγελματιες πρεπει να περνουν τα ευσημα.

For Those About To Rock We Salute You

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου