Προς το περιεχόμενο

Group out για Monitor σε Live;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλή Ανάσταση σε όλους

 

Έχω μια απορία. Είμαστε ένα σχήμα αποτελούμενο από πολλά άτομα: 3 φωνές, πιάνο, τύμπανα, ακουστική κιθάρα, κλασική κιθάρα, 2 μπουζούκια, μπάσο, ντράμερ και ξεχωριστό μουσικό για κρουστά. Στις συναυλίες μας οι ηχολήπτες παίζουν με εξόδους aux έτσι ώστε να ακούμε ο καθένας ξεχωριστά τον εαυτό του και ότι άλλο θέλει (συνήθως με μίκτες 8 auxiliary). Ένας ηχολήπτης λοιπόν με τον οποίο συνεργαστήκαμε, έχει μια YAMAHA MG 32 η οποία έχει μόνο 4 aux. Κάποιους από μας (και ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ) μας πέρασε από group για να έχουμε monitor και όντως έπιασε. Αυτό όμως δεν έχει τον κίνδυνο να ακούς τις στάθμες που έχουν τα fader της κονσόλας ενώ για παράδειγμα θέλει ο κάθε μουσικός να ακούει περισσότερο τον εαυτό του και λιγότερο κάποιους άλλους; Η απορία ίσως είναι λίγο περίεργη αλλά μου έκανε εντύπωση και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Συμπεριλαμβανομένου ότι είχε άριστο αποτέλεσμα (τουλάχισχτον στο stage μείναμε όλοι ευχαριστημένοι!)

 

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα

Χρόνια πολλά

πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.soundkrub.com/pictures/yamaha_MG32_14.jpg

Τι θα στειλει στο καθε aux το ρυθμιζει απο διαφορετικο ποντεσιομετρο σε καθε καναλι αλλα αφου ηταν αριστο το αποτελεσμα τι σε κοφτει; Απλα εκανε καλα την δουλεια του αλλα με αλλον τροπο.

For Those About To Rock We Salute You

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι συμφωνώ απόλυτα ... την κονσόλα αυτή την έχουμε κι εμείς στο προβάδικο (αλλά τη μικρή με τις 24 εισόδους). Απλά δεν ολοκλήρωσα σωστά την απορία μου. Αυτοί που θα πάρουν τις group εξόδους για μόνιτορ δεν είναι 4 αλλά δύο που ανα ζευγάρι θα ακούνε τα ίδια πράγματα. Αφού οι διακόπτες είναι 1-2 και 3-4.

 

Ευχαριστώ

πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χωρις να την ξερω και να ειμαι και ο υπερειδικος επι του θεματος αλλα μιας και καποιος δεν απανταει τολμω να πω πως τα ζευγαρια τα εχει για να επιλεγεις αν θες τα δυο aux να τα στελνεις pre-fader για να τα στελνεις σε μονιτορ και τα αλλα δυο να τα κανεις after-fader για να τα στελνεις σαν send σε εφε (βαθος, delay κ.λ.π.) Ετσι και αλλιως αν τα εχεις ολα pre-fader

εχεις ποντεσιομετρα για 4 aux σε μονιτορ οποτε μην μπερδευεσαι με τα ζευγαρια. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.

For Those About To Rock We Salute You

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου