Προς το περιεχόμενο

Ενημέρωση για drums


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια για σας.Αναρωτιεμαι αν μπορει καποιος να με βοηθησει.Ειμαι 28 χρονων και (μη γελασετε)θελω να μαθω ντραμς.Ειμαι ομως τελειως μα τελειως ανιδεη.Μενω σε πολυκατοικια (και μαλιστα με περιεργους γειτονες) οποτε η ιδεα του να παρω κ να εξασκουμαι απορριπτεται.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος?Μεσω δασκαλου,ωδειου,κατι?Διαβασα κατι και για ηλ. ντραμς αλλα πραγματικα δεν ξερω τπτ για το θεμα.Μπορει καποιος να με κατατοπισει?Ακομα κι αν ξερει καποιο χωρο,δασκαλο,οτιδηποτε.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ηλεκτρονικά είναι όντως μια πολύ καλή λύση αλλα δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσουν έναν αρχάριο (ελλείψη δυναμικών, feel κτλ) και κατά δεύτερον δεν ξέρω ένα και κατα πόσο είσαι διατεθημένη να ξοδέψεις ένα τέτοιο ποσό...

 

Καλό θα ήταν πρώτα κοιτάξεις για κάποια μουσική σχολή στη γειτονιά του (ίσως και ωδείο σε αρκετές περιπτώσεις) ωστε και να έχεις έναν χώρο practice αλλά και να πάρεις μια ιδέα περι τίνος πρόκειται. Και στην τελική αν δεν σου αρέσει στην συνέχεια, φέυγεις και δεν σου μένει και ένα σετ drums αμανάτι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια σου και χαρα σου ελιρε

 

αν γελασει κανεις που εισαι 28 και θες να μαθεις να παιζεις τυμπανα απλα μου το λες γιατι τοτε θα γελανε και με μενα που αρχισα στα 30.δεν παιζει να ντρεπεσαι οποτε παμε!

 

μια ακουστικη ντραμς οσο και να την μπουκωσεις με πανια μαξιλαρια κλτ θα κατι ενα σχετικο θορυβο.

στη θεση σου η πρωτη μου κινηση θα ηταν να παω σε ενα χωρο που να εχει στημενη ντραμς και να παιξω μερικες φορες.

αν δεις οτι σου παει και γουσταρεις μπορεις να παρεις μια φθηνη ηλεκτρονικη γυρω στα 300-400 ευρω π.χ millenium.και να την εχεις σπιτι οπου κανεις δεν θα στην πει λογικα.

 

οπως και ναχει καλη αρχη.

 

και καλους ρουλους :lol:

βιρα κι'εχει ο Θεος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι καθόλου κακό που θες να ξεκινήσεις σε τέτοια ηλικία ( εννοείται πως σε σχέση με μένα είσαι ολίγον τι γιαγιάκα,αλλά δεν πειράζει το προσπερνάμε αυτο :D ) drums. Εδώ στο ωδείο μου είχαμε έναν κύριο ετών 45 και κάτι ψιλά που μόλιας άρχιζε. :P !

 

Βέβαια,θα συμφωνήσω με τον KID στο εξής=> Πρέπει να τις δοκιμάσεις πρώτα να δεις αν πράγματι σου κάνουν,γιατί έχω δει πολλές κοπέλες να τις παρατάνε με το που τις αρχίσουν γιατί είναι κατά κάτι δυσκολούτσικες!

 

 

Τώρα εδώ θέλω να πιστεύω πως θα εκφράσω την γενικότερη άποψη των φίλων drummer του noiz,λέγοντας: ρε παιδιά δεν πάμε να βρούμε την κοπέλα να τη βοηθήσουμε...και drums να της δώσουμε και δωρεάν μαθήματα να της κάνουμε,γιατί όσο να'ναι δεν έχουμε και πολλές γυναίκες στο noiz :( :oops: :oops: !!

(Υγ:φιλικά τα λέω πάντοτε :wink: ,ελπίζω να μην παρεξηγηθώ)

P>ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΡΑΜΕΡΣ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνησω με τον φιλο Kid.Παιξε μερικες φορες καπου να δεις αν πραγματικα σου αρεσει και αμα το αποφασισεις πιστευω οτι η καλυτερη οδος ειναι μια ηλεκτρονικη ντραμς.Οι απαιτησεις δεν ειναι και τοσο μεγαλες στην αρχη,οποτε πιστευω και θα μπορουσες να συμβιβαστεις με μια ηλεκτρονικη.

Αλλα σημασια εχει να εισαι σιγουρη οτι γουσταρεις το οργανο πριν δωσεις λεφτα για αυτο.

Επιπλεον θα σε συμβουλευα να ξεκινησεις μαθηματα με δασκαλο μια και τα πρωτα βηματα στα ντραμς(και σε καθε οργανο πιστευω) ειναι τα πλεον βασικα γιατι πραγματιζεσαι με το πως π.χ θα πιανεις τις μπαγκετες,πως θα στηνεις το σωμα ως προς τη ντραμς για να παιξεις,θα μαθεις για το ριμπαουντ της μπαγκετες και πως θα δουλευεις με αυτο....Πολλα δηλαδη χρησιμα και βασικα πραγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

elire, τα μόνα που θα χρειαστείς αρχικά είναι ένα practice pad (επιφάνεια που πλησιάζει τη φυσική αίσθηση του τυμπάνου αλλά δεν κάνει τόσο θόρυβο, βρίσκεται σε όλα σχεδόν τα μουσικά μαγαζιά), ένα ζευγάρι μπαγκέτες και ένας μετρονόμος.

 

Αν αποφασίσεις να προχωρήσεις, τα περισσότερα ωδεία διαθέτουν χώρο και χρόνο για μελέτη, οπότε μπορείς να συνδυάσεις την εξάσκηση στο σπίτι (στο pad) με αυτή στο σετ του ωδείου. Νομίζω ότι για τουλάχιστον ένα χρόνο αυτά είναι υπεραρκετά, και μετά το ξαναβλέπεις.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α ρε Haris τι μου θύμισες.... αχ αυτό το practice pad!! :lol: Από τα 12 μέχρι τα 14 ένα τέτοιο είχα και γω! Αλλά κάνει δουλειά το άτιμο.

 

Elire,ακολούθα κατά γράμμα αυτά που πρότεινε ο Haris και τότε θα δεις αν θα σου ταιριάζουν οι drums η όχι.

 

Βέβαι να ξέρεις πως με το που αρχίσεις τα μαθήματα μπορεί και να τα βρεις λίγο έως πολύ βαρετά! Αλλά θα σου θέσουν τις βάσεις ώστε αργότερα να μπορείς να στέκεσαι ανάμεσα σε φίλους-γνωστούς και λοιπούς noizαδες και να λες "ΝΑΙ είμαι σπουδαία" !!! :D :D

 

Τελική συμβουλή από μένα...αν και μικρός... αν είναι να δωθείς στο όργανό μας (drums :oops: ) δώσου ολόψυχα και όχι με μισή καρδιά,γιατί τότε στάνταρ θα το βαρεθείς και ίσως να το μισήσεις.

 

Υγ: Στα μαθήματα !ΟΧΙ! με φούστες! Μην πάθει κ ο προφέσορας κανα καρδιακό :P :P

P>ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΡΑΜΕΡΣ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ηλεκτρονικα ντραμς εχουνε να κανουνε γενικα με ενα ειδος δερματος(διχτακι η καουτσουκ),που οταν το χτυπας αναπαραγει τον ηχο σε ενα module(διαμορφωτη ηχου-σαν πολυ μικρη κονσολα)και βαζοντας ηχεια εχουμε το αποτελεσμα στα αυτια μας.Με αυτον τον τροπο ρυθμιζουμε την ενταση που θελουμε να εχουμε σε αποτελεσμα,η βαζοντας ακουστικα.Ο ηχος που βγαινει ετσι δεν ειναι ενοχλητικος,σχεδον μηδαμινος και ακουμε οτι θελουμε στα αυτια μας χωρις να ενοχλουμε τους γυρω μας.

Αν και ο ηχος που βγαινει ετσι απ το χτυπημα ερχεται κατευθειαν στα αυτια μας,ενα μικρο ανεπιθυμητο αποτελεσμα το εχουμε,ετσι καλο ειναι να αποφευγεται η εξασκηση,οταν επικρατει η απολυτη σιγη....

Στην ηλεκτρονικη μου ντραμς παντως δεν εχω το παραμικρο παραπονο απο γειτονες(τους εχω εξασκησει :D ).Ετσι κιαλλιως δεν ακουγεται σχεδον καθολου....και μενω σε πολυκατοικια.....

Τα χρηματα παντως ξεκινανε απο 400 ευρωπουλακια για εναν αρχαριο,και φτανουνε μεχρι και 7000.Για μια πολυ καλη γυρω στα 600-700 με 1200-1300 για την περιπτωση σου.....υπαρχουνε και αλλες επιλογες,αναλογως.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου