Προς το περιεχόμενο

Fender standard stratocaster


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας! Σκεφτομαι να αγορασω την μεξικανικη standard stratocaster.Εμαθα ομως πως στο καινουργιο μοντελο εχουν αλλαξει καποια πραγματα οπως πχ τα ταστα.Τι προτεινετε, την καινουργια, η καλυτερα μια παλιοτερη μεταχειρισμενη.Επισης θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτη την κιθαρα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαπα ειναι,δωσε ελαχιστα παραπανω και παρε μια classic player που θα την κρατησεις μια ζωη. ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα  παιξει ομως με μια και με ειχε ενθουσιασει υπαρχει περιπτωση να ηταν το συγκεκριμενο κομματι και οι αλλες να ειναι χαλια?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αποκλείεται να έπεσες σε ένα καλύτερο κομμάτι. Έχε υπόψη σου όμως ότι άλλο να ακούς μια μέτρια κιθάρα σε έναν καλό ενισχυτή (όπως μπορεί και να έγινε εν προκειμένω), και άλλο μια καλή σε μέτριο/κακό ενισχυτή.

 

Πάντως εαν έχεις την άνεση και τον χρόνο, αξίζει να ακούσεις και κανα δύο λιγάκι ακριβότερες strat (american special/ classic player).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα. εγώ έχω την fat strat mexico  και είναι πολύ καλή .Δεν ήταν πριν της κάνω καλό  set up  κάτι ιδιαίτερο αλλά τώρα παίζει καλύτερα από αρκετές  αμερικάνικες . Βασικά απ ότι μου είπε ο μάστορας που πηγαίνω ,έχει να κάνει με συγκεκριμένα κομμάτια το τί θα πετύχεις . Τα ξύλα μπορεί να είναι καλύτερα στις αμερικάνικες έτσι κι αλλιώς ,όμως δεν είναι τέτοια η διαφορά που να εγγυάται καλύτερο όργανο και σίγουρα δε δικαιολογεί διπλάσια τιμή .  Τώρα εάν τα χεις έτσι κι αλλιώς δώστα  για να έχεις πιο πολλές πιθανότητες να είναι καλή η κιθάρα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου