Προς το περιεχόμενο

AmpTweaker TightMetal distortion pedal


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Nεο distortion πεταλι για καφρομεταλιες (απο τον σχεδιαστη του Peavey 5150), που μαζι με το Εmma Pisdiyauwot (http://www.emmaelectronic.com/products/PisdiYAUwot/PisdiYAUwot.html), με αφησε αφωνο (σημειωση: δεν εχω δοκιμασει κανενα απ'τα 2 απο κοντα, μπορουν να βρεθουν στο ebay για αγορα, μονο οτι εχω ακουσει απο youtube). Δεν θα πω πολλα, απλα τσεκαρετε τα παρακατω βιντεακια και πειτε τη γνωμη σας :)

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nεο distortion πεταλι για καφρομεταλιες (απο τον σχεδιαστη του Peavey 5150), που μαζι με το Εmma Pisdiyauwot με αφησε αφωνο (σημειωση: δεν εχω δοκιμασει κανενα απ'τα 2 απο κοντα, μπορουν να βρεθουν στο ebay για αγορα, μονο οτι εχω ακουσει απο youtube).

 

Ιδιαίτερα οξύμωρο και μη βάσιμη εντύπωση. Μα πότε επιτέλους θα αντιληφθεί ο μέσος μουσικός τι χαοτική παγίδα εξαγωγής αναξιόπιστων "συμπερασμάτων" αποτελεί αυτό?

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ιδιαίτερα οξύμωρο και μη βάσιμη εντύπωση. Μα πότε επιτέλους θα αντιληφθεί ο μέσος μουσικός τι χαοτική παγίδα εξαγωγής αναξιόπιστων "συμπερασμάτων" αποτελεί αυτό?

 

Eιλικρινα τωρα, τι προβλημα εχεις μαζι μου και σε καθε thread ή post μου μου τη μπαινεις ετσι; Eαν εγω ετσι γουσταρω να βγαζω συμπερασματα κι εσενα δε σου αρεσει πολυ απλα μην ασχολεισαι. Εγω δοκιμασει αρκετο εξοπλισμο απο κοντα και εχω σχηματισει αποψη οπως κιολας εχω ακουσει/δει απο το youtube και μετα απο κοντα και δεν εχει αλλαξει η αρχικη μου εντυπωση, χωρις να σημαινει πως βασιζομουν στην αρχικη μου εντυπωση. Επισης, ακομα και με μετρο συγκρισης το youtube, εχω ακουσει αρκετα παρομοια πεταλια που εχουν 3-4 διαφορετικες παρουσιασεις το καθενα και ακομα κι ετσι αυτα τα 2 που ανεφερα ειναι για τα γουστα που τα πιο ωραια που εχω ακουσει...απο το youtube παντα. Το τονισα κιολας πως δεν τα εχω δοκιμασει απο κοντα για να μην παραπληροφορισω τον κοσμο και απλα εγραψα την αρχικη μου εντυπωση απο αυτα που ειδα και ακουσα μεσω του youtube, μιας και το πεταλι ειναι καινουργιο και μονο αυτα τα βιντεο υπαρχουν για να παρεις μια ιδεα, οπως και οι λιγες εντυπωσεις τον αλλων που το εχουν δοκιμασει απο κοντα. Δεν ειπα οτι θα το αγορασω ουτε προτετρεψα κανεναν να το αγορασει, απλα εφτιαξα αυτο το thread για να το δειξω σαν νεο προιον επειδη μεσω youtube και μονο μου φανηκε ωραιο, απο εκει και περα ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Αλλη φορα να ξερω να ζητησω την αδεια σου και την γνωμη σου αν κατι ειναι αναξιοπιστο, μη βασιμο και οξυμωρο κλπ πριν το ποσταρω και πριν γραψω (σα δε ντρεπομαι ::)), την εντυπωση μου. Και αλλο εντυπωση αλλο αποψη, το 1ο ειναι για το αρχικο σταδιο συμπερασματος και το 2ο για το τελικο, που και παλι ειναι προσωπικο θεμα του καθενος, αναλογα με τα γουστα του. Και αν ειμαι μεσος μουσικος ή οχι δε μπορεις με κανεναν τροπο να το ξερεις, γιατι μπορει να ειμαι καλυτερος ή χειροτερος απο μεσος μουσικος. Ιδιαιτερα οξυμωρη και μη βασιμη εντυπωση απο εσενα λοιπον ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίιιιιιιιιιιιιιιιιιγο φρένο. Απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν όσα γράφεις πως σε υποτιμώ, σου την έχω στημένη (??!?!) κλπ. Διατύπωσα κάτι που έχω διαπιστώσει και συναντήσει εκατοντάδες φορές, και που συνεχίζω να παρατηρώ με αμείωτη συχνότητα είτε υπάρχει η σχετική πείρα για την απόλυτη οτιναναιποίηση των "ηχογραφήσεων" του Γιουτιούμπ, είτε όχι. Γενικά όταν επισημαίνεται αυτό, κατά μυστηριώδη τρόπο είναι σαν να μιλάς εις ώτα μη ακουόντων, ή στην καθομιλουμένη να βαράς στου κουφού την πόρτα. Εσύ κουφός δεν είσαι, και φυσικά έχεις την ελευθερία να εκλάβεις τα γραφόμενά μου όπως καταλαβαίνεις, πλην όμως με την απαραίτητη ψυχραιμία.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου