Προς το περιεχόμενο

Δεν ειναι μονο ταλεντο..


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μονο γι'αυτο ο Βαγγελης παιρνει αριστα .

 

Ο Βαγγέλης παίρνει άριστα επειδή αυτή παίζει όπως παίζει; Μήπως πρέπει να πάρει και ο longshadow κάτι;

 

Πλάκα έχετε, βρε.

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 84
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Sorry, αλλά ούτε κανα σπουδαίο groove είδα/άκουσα.

 

Τι να σου πω, μπορεί να έχω πρόβλημα. Μάλλον δεν είμαι έγχρωμος (απ' ότι φαίνεται). Αυτό το επιχείρημα το έχω ξανακούσει. Ούτε τότε μου άρεσε.

Mαλλον πρεπει να κλεισεις την οθονη σου  και να αφησεις τον εαυτο σου να χειραγωγηθει απο κανα ονομα...τυπου..Jordan -Gadd -Colauita...Κλπ

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γραφει ο τρολ

Ωρε.. Βαγγέλη...

 

Όταν είσαι 7 μηνών βαφτισμένος χριστιανός ορθόδοξος... φαντάσου τι καλός άνθρωπος θα έχεις γίνει μέχρι τα 25...

 

Δηλαδή βρε αδερφέ, ειλικρινά... πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβεις (εσύ ή εγώ) ότι αυτά που κάνει ένας άνθρωπος 4 ετών δεν έχουν απολύτως καμία σημασία; Μέχρι τα 25, μπορούν να έχουν συμβεί τόσα πράγματα, που τα εν' λόγω άτομα να βλέπουν ντραμς και να ξερνάνε, ή να ξερνάνε αυτοί που τους ακούνε.

 

Ποια άποψη να τεκμηριωθεί πάνω στη διαπίστωση ότι οι μάυροι αμερικάνοι στέλνουν τα παιδιά τους στην εκκλησία, και κάποια από αυτά "την ακούνε" με τη μουσική; Είμαι βέβαιος ότι τα περισσότερα βαριούνται του θανατά.. ή γοητεύονται από άλλες πτυχές αυτής της δραστηριότητας.

 

Θα μου πεις: και τι σε κόβει εσένα; Με κόβει διότι μπαίνω να διαβάσω ένα θέμα περί ταλέντου (όπως προμηνύει ο τίτλος) και αμέσως-αμέσως βλέπω τέσσερα βίντεο με τέσσερα νήπια που κοπανάνε τύμπανα. Και από κάτω, απόψεις περί της ανωτερότητας/κατωτερότητας των φυλών και λοιπές τοποθετήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το ταλέντο.

 

Κάπου στο τέλος, μας έβαλες και αυτό το βίντεο με τη γαλλίδα (στην οποία πρέπει να απαγορευτεί να ξαναπαίξει ντραμς για τα επόμενα 132 χρόνια)... ε, δεν άντεξα πια...

 

 

 

 

 

και περνει απαντηση αυτο

Για μενα φιλε Τρολλευ το ποσο καλος μουσικος θα γινεις εξαρταται απο τους εξης παραγοντες.

Ταλεντο

Διδασκαλια

Μελετη

Παιξιμο {με μουσικους}.

Ενας απο τους λογους που αυτα τα παιδια και αυτη η σχολη drummers μεγαλωνοντας  απορροφησαν το 90% των Live  στην Αμερικη..ειναι γιατι μεγαλωνουν διπλα σε μια μπαντα. Αυτο λεγετε πειρα στο παλκο..{Εκτος κι αν το ξεχασες..η δεν ανεβηκες ποτε}

Τωρα αν αυτο εσυ το θεωρεις...ελα μωρε σιγα και το δικο μου το παιδι να βαλω θα τους κρατησει...επιτρεψε μου να διαφωνησω.

Το γεγονος οτι αυτα τα παιδακια μπορουν και κρατανε ενα σταθερο beat στην ηλικια των τεσσαρων {και κανουν και breaks}...την ωρα που το δικο σου και το δικο μου παιδι παιζουν ακομα με Playmobil..τους δινει ενα καποιο αβανταζ...δεν νομιζεις?

 

Σοβαρα τωρα.... μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινομαστε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά, αν υπάρχει (και εσύ δεν το έχεις), τότε συγχαρητήρια. Ελπίζω να φτάσεις να παίζεις μαζί της.

 

@Βαγγέλιον

Βαγγέλη, εγώ δεν είμαι μουσικός και δεν έχω ανέβει στο πάλκο. Μπορείς ελεύθερα να ξεκινήσεις τις απαξιωτικές δηλώσεις... άλλωστε δεν είμαι παρά.. το κοινό.

 

Για καποιον που δεν ειναι μουσικος...σιγουρα εχεις πολυ ενδιαφερουσες αποψεις

Καλο σου μεσημερι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Βαγγέλης παίρνει άριστα επειδή αυτή παίζει όπως παίζει; Μήπως πρέπει να πάρει και ο longshadow κάτι;

 

Εγω που κολλάω πάλι?

Τα είπαμε εμείς φτάνει...δεν υπάρχει θέμα.

Εντάξει, είπες μιά κοτσάνα, δεν τρέχει και τίποτα...

κι εγω έχω πει αρκετές, so what...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως ο Βαγγελης επιτηδες εβαλε το Πρωτο video οπου για να παιξεις ετσι (αφαιρετικα ) πρεπει να εχεις ΚΟΤΣΙΑ (προσεξτε το αριστερο της ποδι πως μετραει ) Και μετε ...ηρθε ο καταπελτης ......η κοπελα σκιζει τα εχει ΟΛΑ ειναι γεννημενη ντραμμερ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ.

Μονο γι'αυτο ο Βαγγελης παιρνει αριστα .

 

Βρε παιδιά, την κοπέλα μια χαρά την πρόσεξα. Σίγουρα ξέρει τι κάνει, αλλά πως να το κάνουμε δηλαδής, δεν με εντυπωσίασε το πρώτο βίντεο, με το ζόρι; Είπαμε έχω πρόβλημα ( :(  >:( )

 

Mαλλον πρεπει να κλεισεις την οθονη σου  και να αφησεις τον εαυτο σου να χειραγωγηθει απο κανα ονομα...τυπου..Jordan -Gadd -Colauita...Κλπ

 

Είπαμε με το ζόρι. Αφού το βλέπετε εσείς πρέπει να το δω κι εγώ. Ρε 'σείς, ακροατής είμαι ο άνθρωπας, δεν είμαι ντράμμερ, άκουσα κάτι, δεν με εντυπωσίασε, δεν μπορείτε να το δεχτείτε αυτό; Αφού βγήκε το συμπέρασμα, έχω πρόβλημα, δεν σκαμπάζω, μην επιμένετε.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε και τι δεν θα'δινα να ήμουν μαυρουλης....!!! Ρε το έχουν το μικρόβιο απ'ολες της απόψεις!! Είναι δώρο Θεού αυτό που έχουν...ξέρω αρκετούς και μαλιστα δεν ειναι αυτο που κάποιος είπε πως και καλά επειδή λιώνουν στην εκκλησία μέρα νύχτα (σας το λέω απο πρώτο χερι αυτο περι εκκλησίας)...δεν λιώνουν...ΤΟ ΧΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΜΦΥΤΟ...ΟΛΟΙ!

 

π.σ ένα αστείο βιντεακι που απλά proves the point!!

 

South Park Bass

 

Ρε φίλε με πρόλαβες!

 

ταιριάζει γάντι το αυτό επισόδειο christian rock hard

http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s07e09-christian-rock-hard

 

τελοσπάντων το θέμα κρουστά το χουν από παλιά προφανώς στην αφρικανική ήπειρο

αλλά όπως και να χει practice makes better  στην τελική, το έμφυτο ταλέντο βοηθάει

σίγουρα, δεν είναι όμως το παν

 

και αυτό με το ραδιοφωνικό ζαπινγκ στην Ελλάδα που ειπωθηκε πριν είναι κατάντια πραγματικά %@μω τα playlist

 

να ποστάρω και γω βιντεο μιας ατάλαντης  :P

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γραφει ο τρολ

 

Είναι "trolley", όχι "τρολ". ;)

 

Κατά τα άλλα, επίσης δεν κατάλαβα την απάντηση του vagelism: ίσως νομίζει ότι το όνειρο κάθε πατέρα είναι να κάνει το παιδί του βίντεο να παίζει κλαπατσίμπανα.

 

@longshadow

Δεν είπα κοτσάνα. Μας παρουσιάστηκε ένα βίντεο με μία κοπέλλα που έπαιζε βαρετά έναν (επίσης βαρετό) ρυθμό. Δεν την κλείσαμε φυλακή, ένα σχόλιο επί όσων είδαμε κάναμε. ΕΣΥ προσπάθησες να το αναγάγεις σε κάτι σοβαρότερο, με αφορισμους για το ότι υπάρχει πρόβλημα κλπ. Καλώς ή κακώς, αν το υλικό είναι μάπα, τότε και ο μουσικός τυγχάνει αρνητικών σχολίων. Απορώ πως δεν το ξέρεις, σεσσιονάς δεν είσαι;

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@longshadow

Δεν είπα κοτσάνα. Μας παρουσιάστηκε ένα βίντεο με μία κοπέλλα που έπαιζε βαρετά έναν (επίσης βαρετό) ρυθμό. Δεν την κλείσαμε φυλακή, ένα σχόλιο επί όσων είδαμε κάναμε.

 

Αυτή ήταν (για μένα) η κοτσάνα...

 

Κάπου στο τέλος, μας έβαλες και αυτό το βίντεο με τη γαλλίδα (στην οποία πρέπει να απαγορευτεί να ξαναπαίξει ντραμς για τα επόμενα 132 χρόνια)...

 

Δεν είμαι σεσσιονάς... ;) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 σχολια

 

καλο θα ηταν οσοι εχουν τη μυγα να την αφησουν να την πιασει κανας αλλος ε.

 

δευτερον, αν αυτη που παιζει σλιπνοτ σας αρεσει πιο πολυ απο τη γαλλιδουλα(ακομα και για αλλα κολπα, πιο πολυ εμπνεει η γαλλιδουλα νομιζω) τοτε δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω

 

ποσταριστηκαν βιντεο με τετραχρονα και ολοι κανατε σα να σας εβρισαν  εχει κανει τοσα και τοσα φοβερα θρεντ ο βαγγελης, στα πιο πολλα δεν υπαρχει τζερτζελο και κουβεντουλα πανω σε πιο (κατα τη γνωμη μου) ενδιαφεροντα θεματα, και εδω πεσατε ολοι να βγαλετε ο ενας τα ματια του αλλου. οκ κανεις μας (φανταζομαι) στην ηλικια των τεσσαρων δεν επαιζε οπως αυτα. ε τι να κανουμε τωρα. δηλαδη να μην εντυπωσιαστω? να πρεπει να περιμενω να πανε 25 για να τα κρινω? μα τι λετε?

 

η γαλλιδουλα και στο πρωτο βιντεο μπαι δε γουει σκιζει. τη σαλινα θα την ψαξω σε κανα τσοντοσαιτ. δε τη κοβω να εχει κανει τιποτα. θελει και διπεταλο τρομαρα της

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου